Kalma Interiør

Interiør og innredning er personlig, nettopp derfor ønsker vi å dele vår kunnskap og erfaring med deg, slik at du får det hjemmet som passer deg og din personlige stil.

Vi har lang erfaring med salg av møbler og interiør til private hjem og forhandlere. I vår butikk finner du hele vårt sortiment, og du er hjertelig velkommen til å komme innom oss på butikken for personlig veiledning. Vi ønsker å tilby deg produkter som passer til nettopp deg, og du kan være trygg på at vi er tilgjengelige for deg gjennom hele prosessen.

Varer på lager

De fleste av våre varer finnes på vårt lager i Drammen. Det betyr at vi kan levere din bestilling innen kort tid etter at du har handlet hos oss. Du kan også selv hente din bestilling på vårt lager i Drammen eller på butikken, hvis du heller ønsker det.

Produkter – Norsk design

Vi designer og utvikler egne produkter i samarbeid med ledende produsenter. Våre produkter og leverandører håndplukkes av oss, slik at du kan være sikker på at varen du kjøper er av god kvalitet og designet for å vare. Mange år i bransjen har gitt oss unik kompetanse til å plukke ut de riktige kombinasjonene som gir deg et personlig hjem.

Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev vil du alltid ha tilgang til Kalmas medlemsfordeler- se mer om dette på kalma.no

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 09:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Andre etasje

Butikkens hovedmerker

Blomus / Borås Cotton / Crush Grind / Halvor Bakke / Jakobsdals / Kalma Interiør / Magnor – Knut og Kjartan – Marianne Stensrud / Moorish / Norsk dun / Norway Design Studio – NDS LED / Posters and Frame / Pure and Original / Specktrum / STAY

Logg inn