Frogner Special Fisk og Sjømat åpner på Fornebu S

Frogner Special Fisk og Sjømat tilbyr fersk fisk og skalldyr av høyeste kvalitet.

21/09/21 Mat og servering

Butikken «soft» åpner onsdag 22 september 2021

Frogner Special Fisk & Sjømat heter den nye satsingen til Jonathan Romano, kjent som restaurantgrûnder, Masterchef-dommer og vinner av 4-stjerners middag. I 2019 kjøpte Jonathan Romano institusjonen Frogner Special i Bygdøy allè 56 i Oslo etter mer enn 25 år i restaurantbransjen.

Jonathan satser friskt med å etablere en egen fiskebutikk på Fornebu senteret. Fokuset er å selge fersk fisk og skalldyr av høyeste kvalitet. Gjennom et godt samarbeid med de beste fiskeleverandørene skal Frogner Special Fisk & Sjømat jobbe tett med fiskere langs vår langstrakte kyst for å levere de beste råvarene, rett til Fornebu.

Jonathan har hentet inn et godt team som skal yte beste service, kompetanse og bistå til en god sjømat-opplevelse. Daglig Leder, Lene Strickert, skal drive butikken. Hun har både lang og bred erfaring innen ferskvarebransjen fra de største aktørene i Norge. Med over 23 års erfaring lover Lene å sette kundene i fokus. Frogner Special Fisk & Sjømat har fokus på å tilby et system basert på tillit der kundene kan ringe inn og bestille varene slik at de kan hentes på vei hjem, eller når de er ferdig med å handle. Jonathan har også fått med Ole Nicolai Jørgensen som har fagbrev innen fiske og skalldyr, Stian Nielsen som kommer fra Frogner Special sammen med Edvard Bjørnebekk Hamilton fra Meny-systemet.

Det skal selvsagt være mulig å finne noen kjøttvarer også som Waguy, Iberico, Fransk fugl og Vilt. I tillegg skal de tilby noen oster og annet tilbehør. Butikken følger sesongvarene og sørger for at man finner fisk og sjømat til hverdag og til fest.

Du finner Frogner Special Fisk & Sjømat i første etasje

Logg inn