Sabi Sushi
Det er onsdag og siden jeg trenger å utnytte hele dagen og jobbe i lunsjen, bestemte vi oss for å møtes på Fornebu S for en jobbøkt. Sabi Sushi er et hyggelig sted å spise middag, men føles like spot on for en forretningslunsj.
Det første du ser når du kommer inn på Sabi, er kokken som står og lager sushi på det åpne kjøkkenet. Vi gledet oss til å prøve litt av hvert fra menyen og gikk for à la carte. Det er hyggelige å kunne dele mange retter og smake på mye forskjellig. På drikkemenyen fant vi mye moro, blant annet den tradisjonelle japanske brusen Ramune. Vi fikk litt følelsen av at det egentlig er ment for barn, men hvorfor skal de få all moroa?
Maten kom raskt på bordet, perfekt dandert på små pene fat. Sashimien hadde fin tykkelse og temperatur, og den flamberte nigiri-laksen MÅ du bare bestille neste gang du besøker Sabi Sushi. Vi ble også anbefalt Tempura maki av hovmesteren, men da var vi alt for mette, så det får bli neste gang! Hele menyen finnes også som take away. Skal du bestille med hjem tror jeg det kan være er lurt å sjekke ut «Meny for flere» og gå for en hyggelig kombinasjonstallerken. Da får du mye for pengene og får smakt på mye forskjellig.