Kompetent team med på laget
Med seg har han satt sammen et team, som tilbyr kundene en helt unik kompetanse innen fisk & sjømat i butikk. Blant disse er daglig leder, Lene Strickert, som kan vise til 23 år med erfaring i bransjen. Sammen med resten av teamet bestående av Ole Nicolai Jørgensen og Edvard Bjørnebekk Hamilton, er riktig serviceinnstilling viktig for at kundene alltid skal føle seg ivaretatt og velkommen når de kommer innom. – Vi strekker oss alltid langt for å tilfredsstille behovene kundene måtte sitte med, kan Lene fortelle stolt.
Basert på et langvarig samarbeid utviklet over to tiår, har vi etablert et tett samarbeid med de aller dyktigste fiskeleverandørene i markedet. Sammen jobber vi for å levere høykvalitets råvarer fra vår langstrakte kyst – fra nord til sør. Å skape suksess er ikke noe man klarer helt alene, presiserer Jonathan.
Tips til de beste råvarene som bør kjøpes inn akkurat nå:
De aller fleste forbinder nok sjømat med en tallerken full av havets delikatesser som nytes på bryggekanten, sammen med et glass kald hvitvin og solstek i pannen. Men det mange ikke vet, er at det er nå sjømaten er på sitt aller beste.
– I februar, mars og april måned kommer man ikke utenom den smakfulle og delikate fisketypen Skrei, en råvare som har et fantastisk godt kjøtt, som er utrolig rikt på smak, forteller Ole Nicolai Jørgensen. I de tidlige vintermånedene er også skalldyr (blåskjell, østers, reker og sjøkreps) på sitt absolutte beste når det kommer til god smak. Det som er spennende med sjømat er at det er svært allsidige råvarer, som kan benyttes i en mengde ulike, deilige retter. Ta turen innom oss, så gir vi deg våre beste tips til hvordan du kan imponere gjestene i ditt neste middagsselskap, avslutter Ole.
Oilvelle – Første i verden som er klassifiserte olivenoljeeksperter
Butikkjeden Olivelle startet tilbake i 2006 i USA. Kjeden ble etablert på drømmen om å kunne tilby sunne og ferske råvarer til sitt lokalsamfunn. Det familieeide selskapet og alle Olivelle-butikkene drives nå av Brad, hans kone Victoria og hennes søster Mille. Konseptet til butikkjeden er å spesialisere seg på utsøkte olivenoljer, dressinger og balsamico-eddik, som en av verdens første selskaper som er klassifiserte eksperter på olivenolje.
Alt som finnes i butikkene til Olivelle er nøye utvalgt, og de er stadig på søken etter nye og bedre smaksopplevelser. Sammen med et eget produksjonsteam smaker de seg årlig frem til de beste innhøstingene. De importerer også mye av produktene selv, noe som bidrar til at de kan vise til et unikt sortiment bestående av produkter man ikke kan finne andre steder. – Hos oss vil du finne produkter med helt unike smaker, ingredienser og produkter av høy kvalitet. Folk har generelt blitt mer opptatt av å lage mat og liker å eksperimentere seg litt frem. Vi tilbyr derfor mange og nye smaker fra hele verden.