Urban Pioneers til Fornebu S

Torsdag 12. september åpner endelig Urban Pioneers sin helt nye butikk på Fornebu S, med nøye utvalgte merker og plagg av høy kvalitet til dame og herre.

29/08/24 Informasjon Mote og sko Nyheter

En kleskjede med fokus på tidløse og moteriktige plagg

“Målgruppen til Urban Pioneers er moderne, stilbevisste individer som verdsetter unike og inspirerende produkter. Enten du er ute etter klassiske basisplagg, innovative tilbehør, eller spennende motetrender, har Urban Pioneers noe for enhver smak og stil.”, forteller Lena Simensen Smestad, butikksjef på Urban Pioneers Fornebu.

Urban Pioneers tilbyr anerkjente merker som blant annet Suncoo Paris, Designers Remix, Five Units og Calvin Klein, i tillegg til deres egne klesmerke Urban Pioneers. Sortimentet består av produkter av høy kvalitet med god passform, enten du er ute etter noe til hverdags eller fest.

Fantastiske velkomsttilbud

I forbindelse med åpningen av butikken på Fornebu S tilbyr Urban Pioneers 20% rabatt på hele sortimentet til og med lørdag 14. september. På selve åpningsdagen vil det også være en loddtrekning for alle handlende kunder, med muligheten til å vinne gavekort på 4000 kr. De første 20 kundene som handler for over 1000 kr denne dagen vil motta en goodiebag

Spennende planer for høsten

Urban Pioneers har flere aktiviteter planlagt utover høsten som kundekvelder med eksklusive tilbud, nye merker og kampanjer på ulike produkter. Før jul vil Urban Pioneers også ha en egen adventskalender med mulighet til å vinne flotte premier. 

“Det mest spennende med denne åpningen er muligheten til å tilby Urban Pioneers’ merkevare og konsept til et nytt område”, sier Smestad. De ser frem til å bygge gode relasjoner med lokalbefolkningen, og er stolte av å kunne åpne en ny butikk i et område med sterk vekst.

Logg inn