Amundsen Spesial og Cewe åpner butikker hos oss

Amundsen Spesial åpner lørdag 14. september og Cewe Japan Photo mandag 16. september.

11/09/24 Nyheter

Amundsen Spesial og Cewe Japan Photo

Amundsen Spesial, kjent for sine delikatesser og spesialvarer som kaffe, te, sjokolade og gourmetprodukter, åpner også en ny butikk på Fornebu S. Denne butikken har fokus på kvalitetsprodukter og unik service, og er perfekt for de som søker noe ekstra i hverdagen, enten det er for eget forbruk eller som en gave. Butikken er en del av en voksende kjede, og tilbyr smakfulle fristelser i et stilfullt og koselig miljø​.

Amundsen Spesial åpner lørdag 14. september.

Cewe Japan Photo har lenge vært en ledende aktør innen fototjenester i Norge. De tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra fremkalling av bilder til salg av kameraer og fotoutstyr. Med åpningen av en ny butikk på Fornebu S kan besøkende nå få direkte tilgang til deres ekspertise innen fotografering og bilderelaterte produkter. Dette gir kundene muligheten til å få personlig service og veiledning i butikken, samt tilgang til fotoprodukter av høy kvalitet​

Cewe Japan Photo åpner mandag 16. september.

Både Amundsen Spesial og Cewe Japan Photo tilfører Fornebu S et bredere utvalg av spesialbutikker, noe som gjør senteret til et enda mer attraktivt shoppingsted. Med høstnyhetene på plass, er det en flott anledning til å utforske alt fra fototjenester av høy kvalitet hos Cewe Japan Photo til eksklusive delikatesser hos Amundsen Spesial. Fornebu S har noe for enhver smak, enten du er ute etter sesongens mote, interiørinspirasjon, eller smakfulle høstprodukter.

Logg inn