Alt du trenger til uteplassen denne våren

Klargjør uteområdene, terrassen eller balkongen. Nå er våren her!

28/04/21 Interiør

Nå ser det faktisk ut til at våren endelig er her for å bli! Med plussgrader i luften, planter og blomster som begynner å spire gjennom Fornebujorda og en sol som skinner i fjord og innsjø så er det bare å begynne å forberede utegleden og klargjøre terrasse, balkonger eller andre uteområder.

Er det noe vi har blitt gode til den siste tiden så er det jo nettopp dette med utegleden. Vi har blitt flinkere på å komme oss ut i naturen i all slags vær, mange av oss har satt ekstra stor pris på friluftsliv og områdene rundt hus og leilighet har kanskje fått litt ekstra pleie? For oss så kribler det i fingrene når vi hører ordet vår. Endelig får vi et ekstra rom hvor kreativitet og glede står i fokus. Nye farger, nye møbler, nye impulser og ny glede. Her finner du noen av produktene du kan glede deg til å sette ut i vår, og selvfølgelig har vi fått gode råd fra Trine og Eden hos Jernia her hos oss på Fornebu S.

Start med et godt grunnlag

Vi har allerede begynt å la oss inspirere av hvor fin uteplassen kan bli i sommer, men aller først må vi legge et godt grunnlag. Vårrengjøringen gjelder i høyeste grad også for uteområdene. Faktisk så frister det masse i disse dager å kunne spyle bort fjorårets hagerester, jord-rester og annet smuss fra overflaten. Dette gjør du med en høytrykksspyler.

– Vi har to forskjellige merker. Archer og Ava. Ava P60 og P80 er to ledere innenfor høytrykksspylere og P80 er den sterkeste av disse to, forteller Trine hos Jernia.

Med Jernias gode artikler finner du raskt frem til hvilken høytrykksspyler som passer for ditt bruk. Bare se her! (ekstern lenke: https://www.jernia.no/inspirasjon/slik-velger-du-riktig-hoytrykkspyler/) Er du i tvil, så er hjelpen rett rundt neste tastetrykk. Jernia Fornebu S står nemlig klare for å besvare dine spørsmål rundt produktene de tilbyr på telefon: 40 69 33 37.

Gjør grillen klar

For mange er vår og sommertiden synonymt med grill og grillmat. I denne kategorien har du også mange forskjellige valg! Gassgrill, kullgrill, elektrisk grill eller turgrill, hvilken type grill passer best for deg og ditt behov? Enten du leter etter en Weber-grill eller en gassgrill fra Char-Broil finner du riktig grill hos Jernia Fornebu S. Her finner du også masse spennende grilltilbehør og grilltrekk som vil gjøre grillsesongen komplett

En av fordelene ved å velge Jernia Fornebu S som grill-forhandler er at de tilbyr både montering og hjemkjøring ved bestilling av grill! Alt for at du skal få en så behagelig start på sommermånedene som mulig. – Vi tilbyr montering og levering, og det er bare å ringe oss for bestilling over telefon. Vi ser på hvor du bor og hva du ønsker. Vårt bud ordner raskt med leveringen, forteller Trine hos Jernia.

Den elektriske

En elektrisk grill passer godt for deg som ikke har mulighet til eller ikke ønsker å grille med gass eller kull. Dermed er dette det mest miljøvennlige alternativet. Med god temperaturkontroll og god smaksopplevelse er en elektrisk grill et like godt alternativ som gassgrill.
– Pulse 2000 og Pulse 2000 er Weber sin Rolls Royce når det gjelder elektriske griller. Den gir høy varme og fungerer godt. Her får du den same følelsen som når du griller på en gassgrill. 2000-modellen er en to-brenner, og 1000 en en-brenner. Ønsker du deg en mindre grill som er lettere å frakte rundt hjemme er Q1400 et godt alternativ, sier Trine.
– I tillegg får man alt av tilbehør som grilltrekk, pizzasten, samt stativer til disse modellene her hos oss forteller Eden.

Gassgrillen

Gassgrillen blir raskt varm, og anbefales deg som ønsker å komme raskt i gang med grillingen. Hos Jernia finner du de kjente merkevarene Char-Broil, Weber og Morsø innenfor gassgriller. – Her er også Weber den beste modellen. Q3000 er en lett og fin grill som er en rimelig variant. Den er lett å flytte rundt og har avtakbare sidebord. Her kan man også sette inn ekstra funksjoner som pølsegrill, forteller Eden og tipser om at Jernia Fornebu S også har reservedeler og nye deler om du ønsker å skifte ut innhold på din grill.

Ute-peis og deltidsgrill

En stilig designopplevelse med autentisk peisvarme. Morsø grill Forno kan du både varme deg ved som ved-grill og grille pølser og italiensk pizza i ved bruk av kull. Ved matlaging blir dette en tradisjonell og autentisk grillopplevelse som passer for deg som har tid og mulighet til å vente til at kullet er varmt og klart. Utgaven har et stilrent designpreg.

– En kullgrill er fantastisk å langtidssteke maten på. Det blir en helt annen smak. Vi kommer til å få inn en rekke flere kullgriller inn i løpet av våren, og gleder oss også til å kunne presentere disse forteller Trine.

Alt du trenger til din uteplass

Det er ikke så mye som skal til for å friske opp uteområdene. Når alt er renset og klart er det dekoren som står i fokus. Lanterner, vaser, blomster og pledd – la uterommet bli et ekstra rom som skaper ro og glede gjennom sommermånedene.

Stilige nyheter fra Rosendahl

Nylig har Rosendahl sluppet en rekke stilige soft spots. Dette er led-lys og solcelle-drevne lykter som gjør seg flott i uteområdene dine. – Vi har en rekke lykter og solcelle- LED Rosendahl softspots. Dette er et spennende utendørs-konsept fra Rosendahl hvor vi fører en hel serie. Produktene er miljøvennlige med resirkulerbart materiale. De kommer i kledelige mosegrønne varianter som lett glir inn i ethvert uteområde. Supert å ta med ut på piknik eller båttur. Disse knuser ikke, forteller Trine hos Jernia. I tillegg kan produktene enkelt lades opp via USB.

Klikk og hent!

Du ser lett hvilke produkter som er tilgjengelige gjennom www.jernia.noVelg Fornebu S som din butikk.
I tillegg anbefaler vi deg å følge @jerniafornebu på Instagram, hvor Jernia-gjengen deler gode tips og aktuelle produkter.

  • Stikkord: dekor, grill, Jernia, uteplass

Logg inn