Beth’s Beauty til Fornebu S

Mandag 1. november åpner Beth’s beauty dørene på Fornebu S.

29/10/21 Velvære

Mandag 1. november åpner Beth’s beauty dørene på Fornebu S.

Beth’s Beauty er et av landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. De har 4 andre salonger, to på Frogner, en på Nordstrand og en på CC Vest, et medispa og nettbutikk. I over 30 år har Elisabeth drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velværekonsept der hun kan tilby sine kunder det nyeste innen bransjen.

Hos Beth’s Beauty har de alltid et mål om å kunne tilby det ypperste av kvalitet. Alle deres terapeuter er kvalifiserte terapeuter med godkjent utdannelse innenfor hud, kropp og ansikt. Hudterapeutene er Cidesco-godkjente og fotterapeutene er offentlig godkjente med medisinsk fotpleieutdannelse. Deres medisinske team har meget bred kompetanse innenfor hudforbedring og hudaldring.

Hos Beth’s Beauty finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette er fordi de ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik, og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er de opptatt av rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av deres kunders utfordringer.

De er ledende innen negledesign, make-up tatoveringer og har et fantastisk chambre separee frisøravdeling.

Butikken ligger i første etasje

Logg inn