Adresse

Snarøyveien 55,
1364 Fornebu

Kontakt

Biblioteket

Finn en bok, les og lever tilbake – hvis du vil…

I biblioteket vårt finner du hylle på hylle med et spennende bokutvalg. Ta med deg en bok, eller sett deg ned i våre behagelige sitteplasser. Biblioteket vårt er lokalisert i U2 ved hovedinngangen.

Siden 2015 har vi, sammen med våre fantastiske ildsjeler; Holger Gulbrandsen og Mette Bay hatt vårt eget biblioteket her på senteret!
Du trenger ikke noe lånekort, du kan til og med beholde det du «låner» med deg til odel og eie, enten det er bøker, DVD eller CD-er. Her kan du levere inn dine bøker, så andre kan få glede av dem. Alle bøker tas imot, men fokuser gjerne på å levere inn bøker du mener er relevant for andre å lese (altså ikke fagbøker,  dataguider for Windows 97 eller andre utdaterte titler).

Og om du ser et søtt og flott ektepar med et smil om munnen, som står å sorterer bøker ved ditt neste besøk på senteret eller i biblioteket. Kan det nok være Holger og Mette, de er innom hver dag,  hele året rundt. Der de sorterer bøker som kommer inn og plasseres under korrekt kategori. Og jobben er ikke liten da det er over 2000 bøker til en hver tid som er inne. Sleng de gjerne et hei, eller et takk på din vei! For den enorme jobben de gjør for deg, dine og ikke minst hele felleskapet vårt. Det er kjærlighet i praksis.

Logg inn