Bli kjent med våre nye butikker

Det er mye spennende som skjer på senteret disse dager, og åpningen av nye butikker for enhver smak, er høyt på listen.

18/11/21 Informasjon

Fornebu S fortsetter å tilpasse seg kundens behov, skape gode møteplasser og spennende handleopplevelser for de som bor på og rundt Fornebulandet. Det siste halvåret har senteret åpnet dørene for Elkjøp, POM, Beth’s Beauty, Urmaker Larsen og Frogner Special, som er med på å gjøre akkurat dette.

Frogner Special

Med Frogner Special fortsetter Fornebu S satsingen på mat og delikatesser på høyt nivå. På den nyåpnede fisk- og sjømatforretningen lokkes du til disken av fersk fisk og lekre delikatesser. Eier Jonathan Romano har hentet inn et godt team som skal yte den beste service, kompetanse og bistå til en god sjømatopplevelse.

Utover den fristende fiskedisken tilbyr Frogner Special en rekke kvalitetsvarer som er med på å gjøre middagen litt mer eksklusiv. Det skal selvsagt også være mulig å finne noen kjøttvarer som Waguy, Iberico-skinke, fransk fugl og vilt. I tillegg tilbyr de noen velsmakende oster og annet tilbehør.

Butikken følger sesongvarene og sørger for at man finner fisk og sjømat til hverdag og til fest.

 

POM

POM er så mye mer enn en ordinær klesbutikk, her får du stilrene sportsklær, kvalitetsplagg fra utvalgte merker og et eget kunstgalleri. Den nyåpnede klesbutikken på Fornebu S er et friskt pust for alle shoppingglade og målet deres er å tilby et utvalg av fine klær som kundene vil bruke mye og bli glade i. POM legger mye tid og krefter i å tenke nytt og finne merker som ikke er representert på senteret allerede.

I tillegg til unike klær har POM valgt å kombinere dette med kunst i butikken. De stiller ut verk fra anerkjente kunstnere og ønsker også å åpne for å kunne samarbeide med lokale kunstnere fra Fornebu.

Butikkens eier Marianne Gehrken understreker at kvaliteten på servicen i butikken alltid er på topp, uansett om du kjøper en rimelig t-skjorte, et kunstverk eller en dyr jakke.

Beth’s Beauty

Beth’s Beauty er et av landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære, og i over 30 år har de drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velværekonsept der de kan tilby sine kunder det nyeste innen bransjen. Åpningen av Beth’s Beauty på Fornebu S blir deres femte salong i Oslo og Bærum, i tillegg til deres populære nettbutikk.

Hos Beth’s Beauty finner du kun sertifiserte hudpleieprodukter distribuert av hudpleiebransjen. Dette er fordi de ønsker å levere produkter med rett kvalitet til rett hudtilstand. Ingen hud er lik, og huden er heller ikke lik hele året. Derfor er de opptatt av å tilby rett pleie og produkt gjennom veiledning og forståelse av kundens utfordringer.

De er ledende innen negledesign, make-up tatoveringer og har et fantastisk chambre separee frisøravdeling på Fornebu S.

Urmaker Larsen

Med en fartstid på mer enn hundre år har Urmaker Larsen en lengre historie enn de aller fleste butikker på Fornebu. Urmakerkjeden ble etablert allerede i 1904 og ble drevet av familien Larsen i flere generasjoner. I 2018 ble butikkene overtatt av Christian og Nicolai Bjerke som nå skal sikre at kjeden føres videre. Det har de blant annet gjort ved å åpne Urmaker Larsen på Fornebu.

Urmaker Larsen på Fornebu S er urmakerkjedens femte butikk. Plasseringen ble valgt på bakgrunn av utviklingen området har hatt de siste årene. Urmakeren ser et stort potensial på Fornebu – med en kvalitetsbevisst kundegruppe som er opptatt av gode opplevelser og service, noe Urmakeren legger stor vekt på.

Elkjøp

Den nye Elkjøp butikken på Fornebu S var med på å slukke savnet på husholdningselektronikk på Fornebulandet. I en samtale med butikksjef Bue Sørensen forklarte han at deres ambisjon er at denne nye butikken skal bli den fineste butikken i Elkjøpfamilien, med flere nye løsninger og konsepter som ikke finnes i andre Elkjøpbutikker. Med dette har de lagt litt ekstra i alle detaljer i butikken for å kunne tilby kundene på Fornebu og omegn det nyeste og beste innen elektronikk og teknologi.

Bue fortsetter å fortelle at de valgte satsningen på Fornebu S grunnet et ønske om å være med på områdets store vekst.

Dette er en butikk som tilbyr hvitevarer, småelektrisk, kjøkken, lyd og bilde, telefoner, data og gaming-område. I tillegg vil kundene møte engasjerte og kunnskapsrike mennesker som jobber i butikken. I en stadig mer digital verden er det flere som også trenger hjelp til hvordan man skal bruke teknologi. Det skal de ansatte også hjelpe sine kunder med!

 

Ny butikk til Fornebu S

I tillegg til alt dette åpner Fornebu S også opp en spennende ny butikk i andre etasje i starten av desember. Følg med for mere informasjon.

Logg inn