Bli klar til fest!

Både 17. mai og sommerens selskaper er rett rundt hjørnet. Antrekkene finner du her hos våre motebutikker.

11/05/21 Mote og sko

Vi får en annerledes feiring i år, og dagen blir nok mer nedtonet enn vanlig. Pynt deg allikevel litt ekstra for den store dagen med vårens moter og vakre farger. Her finner du inspirasjon til antrekk for den store dagen, pinsehelgen og forsommerens selskaper.

Klassisk eller moderne til henne

En stilig statement-skjorte, den perfekte vårkjolen eller tilbehøret som gir det lille ekstra. Du finner mange flotte bunad-alternativer her hos oss. Enten du ønsker å gå for et klassisk eller moderne antrekk i år finner du en rekke gode alternativer hos våre motebutikker. Her ser du antrekkene som er som skapt for 17. mai.
Over ser du en stilig puffed sleeve- skjorte fra Holzweiler, en enkel måte å pynte opp et antrekk på og et plagg som du kan ta med deg fra sesong til sesong.

Ingenting sier VÅR mer enn disse kjolene, og hos våre motebutikker finner du også en rekke andre alternativer i blomstrede mønstre. Kjoler som har korte ermer gjør seg også godt med en lekker skjorte under og ved å kombinere smykker med antrekket får du lett et pyntet 17. mai preg over antrekket. Kombiner med en klassisk eller moderne jakke, og vipps har du et antrekk som går fra morgen til kveld.

Vårlige materialer og klassiske sko

I år er plagg produsert i lin tilbake for fullt, spesielt for gutta. Vi ser det også i selskapsklær som blazere og skjorter. Her på Fornebu S finner du et stort utvalg fra flere av våre mange butikker. For den store dagen kan du enten la deg inspirere av en mer klassisk dress-look, eller gå for et antrekk som går sommeren i vente med lyse toner og sporty selskapssko som holder gjennom hele dagen. Her ser du noen av våre favorittplagg.

I tillegg til butikkenes klassiske utvalg av skjorter finner du også en rekke spennende nyheter denne sesongen. Ta inn inspirasjon fra flaggets farger, hos Follestad finner du flotte skjorter i det sommerlige materiale lin fra merket Morris. Kombiner fargen slik at den passer til ditt valg av dress, hvilken farge går du for?

17. mai er en dag som for mange begynner grytidlig på morgenen. Hos Sommer & Vinter finner du både klassiske selskapssko, og sko som tar deg gjennom hele dagen. Et tips er også å sørge for at din garderobe både har sko med klassisk og sporty såle, slik kan du lett velge det paret som passer best for anledningen.

Vi ønsker deg velkommen hit til Fornebu S hvor du garantert vil finne ditt perfekte antrekk til nasjonaldagen. God 17. mai!

Alle bilder: produsent.

  • Stikkord: 17. mai, blazer, festmote, fornebu s, kjoler, selskapsklær, sko, trend, vårmote

Logg inn