Bli klar til skolestart

Sommerferien er over for de aller fleste og skolestarten nærmer seg med stormskritt - både for de yngste og ungdommen. Vi har sammen med våre butikker plukket ut noen av de essensielle tingene man trenger, for at de skal få en fin start på det nye skoleåret.  

12/08/22 Nyheter

Først i rekken – kommer skolesekken  

Å velge en god sekk er en veldig viktig del av hverdagen til barna, da den brukes daglig frem og tilbake fra skolen.  

Sekken for de minste skolebarna 

Å begynne på skole er stort, og det å få velge seg ut sin aller første skolesekk er så utrolig spennende.  

Ark anbefaler testvinneren Classic 22L fra Beckmann som fikk terningkast 6 i dagbladets test av skolesekker to år på rad – Som den aller mest populære skolesekken. Den kommer i ulike farger og spennende design som barna elsker. Den er utstyrt med hele 16 reflekser og blinklys som gjør at barna kan ferdes tryggere i trafikken. 

Sekken har også en førsteklasses bærekomfort med god polstring, reimer og ergonomisk riktig vektfordeling.  

  • Blinklys montert på sekken for å øke synligheten i mørket (skrus av automatisk etter 30 minutter) 
  • Egen lomme til nettbrett 
  • Vanntett lomme til matboksen 
  • Regntrekk som er plassert i lokket 
  • Hoftebeltet og bæresystemet overfører vekt til hoftekam 
  • Innvendig kompresjon trekker vekten inntil ryggen 
  • Sekken kommer i en rekke farger

Sekken for de litt større barna 

For de barna som vil bytte ut sekken fra de første skoleårene, kan dette være et godt valg. Sekken har et sporty og mer voksent uttykk, og passer til både gutter og jenter. Denne sekken er selvfølgelig også et ergonomisk godt alternativ med solide polstringer i rygg og på skulderremmer. 

Sekken er utstyrt med reflekser på alle sider, lomme til 16 tommers laptop og nettbrett og er laget i et vannavvisende materiale. 

Sekken for ungdommen 

En skikkelig tøff sekk med minimalistisk design. Den passer like godt på skolen som på trening eller tur.

Sekken hjelper deg å holde tingene dine organisert og lett tilgjengelige. Designet for å bære alt du måtte trenge, og litt til – med FLX-systemet kan du utvide sekken med omtrent 5 liter ved behov.

Alle sekkene i Street-serien er værbestandige og slitesterke; designet for å beskytte alt du trenger, om det måtte være regnvær eller bølgesprut.

100% av tekstilet i ytterlaget brukt i produksjon av Street FLX er fra 20 resirkulerte plastflasker.

Sekken kommer i 2 forskjellige størrelser; 28-24L og 30-35 L og i flere farger.

Med nye skolesaker får man saken gjort 

Når sekken er på plass er det viktig å huske på alle de små tingene som sekken skal fylles med, og som man kan trenge i skolehverdagen. Hos Ark har de et stort utvalg av alt man måtte trenge – alt fra blyantspissere, morsomme viskelær i mange varianter og pennal i alle former og fasonger. 

  • Pennal 

Uten mat og drikke duger helten ikke! 

Det er morsommere å spise maten sin når den ligger i delikate og pene matbokser. Hos oss finner du massevis av ulike bokser – så det er bare å fylle opp. Fargerike og praktiske drikkeflasker som holder på temperaturen– enten det er kalde eller varme drikker – har vi også i mange prisklasser og varianter. 

 

Hydro Flask – sporty drikkeflasker i rustfritt stål. 

Hos Anton sport finner du de populære drikkeflaskene fra Hydro Flask. Den fungerer både for kald og varm drikke og kommer i en rekke spreke farger og størrelser.  

Camelbak drikkeflaske for de minste 

Denne praktiske flasken får du hos Traktøren. Munnstykket er integrert i røret inne i flasken, så det er ikke nødvendig å vippe produktet for å drikke. Lufttett munnstykke. 

forbedret munnstykke, som gir raskere væskestrøm og automatisk låsing. Dette forhindrer ukontrollert tap av drikken. Finnes i mange farger/motiver. 0,4L. 

Lurch Matboks i rustfritt stål 

Tøff og minimalistisk matboks som finnes i tre forskjellige størrelser 0,8L, 1,2L og 1,4L. Boksene har en solid metallås og er lekkasjesikker takket være premium platinum silikonfersegling. Den har også en praktisk justerbar matskiller! 

Norskdesignet matboks i plast 

Hos Traktøren finner du disse søte, og ikke minst praktiske matboksene som kommer i flere farger! Kvaliteten er tipp topp og boksene stortives i oppvasjmaskin.

Skotøyet med to formål for øyet

Når barna tilbringer store deler av dagen på skolen, har de behov for godt fottøy som kan brukes både utendørs og innendørs. Vi har derfor plukket ut noen gode sko som holder føttene tørre og komfortable hele dage. I tillegg er det lurt å velge et par sandaler som kan brukes mens det ennå er varmt i luften og som innesko utover vinteren. Du finner stort utvalg hos Skoringen i 2 etg. 

Logg inn