Godt Brød

Godt Brød åpnet dørene for første gang den 04.12.1995 i Bergen by. Mottakelsen blandt bergenserne var varm og hjertelig. Den kvalitet og kunnskap Godt Brød var i besittelse av, var nettopp det kundene hadde savnet. Her var det bakerne selv som satte deigen, eltet og knadde hvert eneste produkt og som selv sto bak disken. Og slik har vi gjort det siden.

Fordi vi bedriver ekte håndverk heter bakeriene våre bakeverksted. Godt Brød har også siden 1995, utelukkende bakt økologisk. For oss innebærer dette å benytte ubehandlede og rene råvarer, fri for sprøytemidler og tilsetningsstoffer. Vi mener det nettopp er dette som fremmer den gode smaken i våre bakevarer.

Godt Brød har også et ønske om å spille på lag med naturen. Dette ved å benytte råvarer som kommer fra Glade Griser på Grøstad gård, egg fra høner som går fritt i naturen og mel fra åker som ikke er sprøytet. Vi søker også å oppmuntre leverandører til å dyrke økologisk. Slik ønsker vi å legge til rette for muligheten til å drive miljøvennlig landbruk. Ved å handle hos oss håper vi derfor at du også får god samvittighet. Alt av bakevarer blir bakt i hvert enkelt bakeverksted, og alt er økologisk! Vi håper du finner veien innom et bakeverksted dersom du er i nærheten.

Åpningstider

  • Man - fre: 08:00 - 20:00
  • Lørdag: 08:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje

Logg inn