Hunter Oslo

Salmaker og hundeeier  Rolf Trautwein realiserte sin drøm om å lage høykvalitets-produkter til hund og katt og etablerte selskapet HUNTER Company i 1980. Opprinnelig besto det av et lite utvalg  håndlagde lær-produkter laget i Tyskland, men vokste fort og i løpet av noen få år ble HUNTER Company et av de ledende merkene blandt dyrebutikker verden over og har i dag  5000 forskjellige produkter til hund og katt.

 

Etter mange år selv i Bransjen ble valget derfor enkelt da vi skulle åpne en ny butikk på Fornebu S,  vi ønsket å gjøre noe annerledes sammen med  Hunter Company og det blir denne butikken et resultat av. Vi er svært stolte av at butikken vår,  Hunter hund & katt,  blir Nordens første Hunter-konsept butikk. Her kan vi tilby alle våre kunder et bredt utvalg av spennende  produkter til Hund og katt.  Vi ønsker å yte deg og din firbente venn god service,  bred fag-kunnskap og ikke minst  håndlagde kvalitetsprodukter for enhver smak.Velkommen Innom.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 09:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje

Butikkens hovedmerker

Everclean / Farmina / Hunter / Litter Pearls / Natural Greatness / Non Stop / Oster. Vario Cage / Royal Canin / Vigor & Sage / Vom & Hundemat

Logg inn