Hunter Oslo

Hunter Oslo åpnet dørene som Nordens første Hunter brandstore i oktober 2014. Vi holder til i trivelige lokaler på Fornebu S og er svært stolte av å tilby Hunters unike design og kvalitet til våre kunder.

Hunter har produsert kvalitetsprodukter til Hund og katt siden 1980 og jobber alltid for å holde kvalitet og utviklingen av produkter på topp.  Deres unike lærprodukter til hund er håndlaget på fabrikken i Tyskland og går gjennom en nøysom produksjon som forsterker og kvalitetssikrer deres produkter og gir deres unike design. 

I butikken vår på Fornebu senter har vi Norges beste utvalg av kobbel, halsbånd og seler til Hund & Katt.

Vi har en egen deilig Spa-salong som tilbyr klipp, bad og føn for de firbente og er det sol og sommer bør du absolutt ta med deg en venn og ta turen innom Hunter´s Corner som er ett hyggelig tilbud til alle våre kunder som ønsker å møtes og slappe av på terrassen vår.

Sommerstid fyller vi opp bassengene og har forskjellige aktiviteter. På Hunter´s Corner kan man kjøpe mat fra senteret eller nyte medbrakt. Plassen er kjempefin for litt daglig sosialisering, gode råd og hyggelig samvær. 


Vi ligger plassert i senterets 1. etasje, med både inngang gjennom senteret og egen dør via terassen.

Vi tilbyr kloklipp til alle våre kunder mandag-lørdag, tjenesten koster 100,-.
(Når hunden besøker senteret skal man benytte hovedinngangen, samt følge pote-sporene til heis, man tar heisen til 1. etg og følger sporet videre til Hunter butikken. Det er ikke lov å ta med hunden videre i fellesarealet. Alternativ kan man benytte Hunter sin inngang utenifra)

«Vi ønsker å tilby kvalitet og god fagkunnskap, og strekker oss langt for å imøtese kundens behov.»

Velkommen til Hunter Oslo

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 09:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje

Butikkens hovedmerker

Everclean / Farmina / Hunter / Litter Pearls / Natural Greatness / Non Stop / Oster. Vario Cage / Royal Canin / Vigor & Sage / Vom & Hundemat

Logg inn