linestore

Etter 6 år har Holzweiler multibrand-butikk på Fornebu nå vært gjennom en totalrenovering. Vi er stolte og ydmyke over det Snøhetta har klart å gjøre ut av vår butikk.

I det nye konseptet vårt, har vi hatt fokus på å gi butikken nytt liv ved hjelp av gjenbruk. Dermed har våre gamle møbler blitt redesignet, tepper er laget av left-over tekstiler fra Holzweiler. Vårt ønske var å beholde den opprinnelige butikkens identitet, som både vi og våre kunder har funnet inspirasjon i over denne tiden.

Vi har utvidet butikken og har lagt til en kategori i vår varepakke, med et helt nytt livsstilskonsept, har vi ikke bare utvidet butikken, men også vår merkevareportefølje. Vi er stolte over å være de eneste i Norge om noen av merkevarene og gleder oss over å være en destinasjon for både mote og livsstil. Vårt ønske er å skape en plattform der mote, kunst og interiør møtes. Vi har gleden av å ønske gamle og nye kunder inn til vårt nye univers.

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 09:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Andre etasje

Butikkens hovedmerker

19-69 / Acne Studios / Adidas / Aesop / All Blues / Aykasa / B Magazine / Boy Smells / Comme des GARCONS Parfums / Comme des GARCONS Play / Common Projects / envelope1976 / Eytys / Fellow / Ferm Living / Fogia / FRAMA / Harris Wharf London / HAY / Hein Studio / Hoka One One / Holzweiler / Isabel Marant / Joseph / Kinto / Lex Pott / Mulberry / Niko June / Nom Nom Studio / Norse Projects / Patagonia / Poketle / Puma / PURITX /

Logg inn