SATS

Fra 6. mars er SATS Fornebu midlertidig stengt grunnet oppgradering av senteret.

Alle medlemmer er velkommen til å benytte våre andre SATS-sentere i denne perioden.  Løpetimer vil fortsatt avholdes på SATS Fornebu,og utvalgte gruppetimer vil gjennomføres utendørs. Sjekk SATS-appen for booking. Vi gleder oss til å ønske våre eksisterende og nye medlemmer velkommen tilbake til et oppgradert senter i juni.

Sjekk ut www.sats.no/treningssenter/fornebu for mer informasjon eller kontakt medlemsservice.

Velkommen til SATS Fornebu! Du finner oss i sidebygget til Fornebu S. Senteret er pakket med det det nyeste treningsutstyret på markedet. Hos oss kan du trene kondisjon, styrke, bevegelighet og nyte en avslappende stund i våre innbydende badstuer. Et komplett treningstilbud innendørs, med Norges bredeste utvalg av løpetimer.

Åpningstider

  • Tirsdag 06-22
  • Fra onsdag 6. mars er SATS Fornebu midlertidig stengt grunnet oppgradering av senteret. Alle medlemmer er velkommen til å benytte våre andre SATS-sentere i denne perioden.  Løpetimer vil fortsatt avholdes på SATS Fornebu,og utvalgte gruppetimer vil gjennomføres utendørs. Sjekk SATS-appen for booking. Vi gleder oss til å ønske våre eksisterende og nye medlemmer velkommen tilbake til et oppgradert senter i juni.

Butikkens plassering

Helsebygg - inngang fra torg / p-anlegg

Logg inn