Sommer & Vinter

Sommer & Vinter er et multibrand kleskonsept i premium- og luksussegmentet. Vi har et rendyrket sportsfashion konsept til kvinner og menn, som gjør oss unike i dette segmentet.

Sommer & Vinter ble etablert i oktober 2008 og den første butikken ble åpnet på Jessheim Storsenter. Frem til Oktober 2013 var Sommer & Vinter et rent herrekonsept. Fokus på Sportyfashion for dame kom i forbindelse med utvidelsen av butikken på Jesshiem i 2013. «Shop in shop» fra Polo Ralph Lauren , PeakPerformance og Tommy Hilfiger ble bygget I forbindelse med utvidelsen.

Butikk nr. 2 ble åpnet i oktober 2014, da Fornebu S ble åpnet på Fornebu. Vi er stolte av å være lokalisert på verdens første BREEM Outstanding sertifiserte kjøpesenter. Da Fornebu S åpnet i 2014, var det verdens mest miljøvennlige kjøpesenter. Sommer & Vinter Fornebu har en 50 kvadrat «shop in shop» fra Polo Ralph Lauren for damer og menn.

Fornebu er et populært sted for en sporty livsstil hele året og er en destinasjon på sommeren for bading og yrende strandliv. Sommer & Vinter fører et av verdens mest ikoniske luksus «beach wear merke» Vilebrequin. Innen segmentet for solbriller er vi en av få utvalgte klesbutikker, som selger Moncler Eyewear. På vinteren står en sportylivsstil rettet mot fjellet og hyttelivet sentralt. Vi fører det tradisjonsrike nikkersmerket Arnold Weiss, som produserer nikkers i skinn. Ønsker man cordnikkers har vi et bredt utvalg av det også for dame og herre.

Destinasjon for bukser – Med 3 benlengder og 16 bukse alternativer fra Replay til herre er Sommer & Vinter Fornebu, en destinasjon for bukser og jeans. De 3 siste årene er vi en av de enkelt butikken som selger mest i Norge og Norden. Vi fører Replay jeans også for damer.

God Sommer & Vinter !

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 09:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Andre etasje

Butikkens hovedmerker

Colmar / Scandinavian Edition / Arnold Weiss / Bagutta / Islow / Busnel / Vilebrequin / Cole Haan / Bjørn Borg / Hestra / Stenstrøms / Les Deux / Paul & Shark / Dondup / Gant / Replay / Hackett / Polo Ralph Lauren

Logg inn