Står sammen
– Jeg har vokst opp med denne familiebedriften og dermed fått masse matinspirasjon. Som familie har vi alltid samlet oss rundt middagsbordet. Mat setter meg alltid i et strålende humør og gir meg et stort smil, forteller Schaffer entusiatisk.
Det var også kulinariske opplevelser som var Brads første møte med Norge i 2014 som produktmanager gjennom fem år. I 2019 bestemte han seg for å ta med familiebedriften over Atlanterhavet. – Vi testet det norske markedet gjennom pop-up stands i 2019 for å finne ut om dette var noe det norske folk reagerte positivt på, og responsen var overveldende. Da vi fikk muligheten til å åpne dørene til vår første flagship-store i Norge på Fornebu S bestemte vi oss for å gripe den. Jeg har alltid sett på Fornebu som et område med store mulighet og potensiale for fremtiden. Vi elsker også hvor kult området rundt er i ferd med å bli – med nye leiligheter, bedrifter og naturarealer.
– Fornebu har en utrolig bra fellesskapsfølelse og kundene her er så hyggelige! Det er rart å tenke på hvor mange venner jeg har fått her siden vi åpnet, og senteret føles som en stor familie. For gründere som ønsker å etablere seg her vil jeg foreslå å prøve å bli en del av dette fellesskapet, for folk her ute ønsker å danne kontakter og nye bekjentskaper.
I 2019 startet Olivelle-suksessen her på Fornebu S med Brad og hans kone Victoria som andre-generasjon i familiebedriften. – Mange mennesker hadde nok ikke håndtert en slik familiedynamikk, men vi har det utrolig gøy sammen på jobb og har arbeidet sammen i mange år. Nå har vi også fått Victorias søster Mille med på teamet, og det føles veldig bra. I tillegg har vi et meget godt arbeidsmiljø med herlige butikkansatte hvorav flere bor her ute på Fornebu.
– Siden vi er få ansatte og en familiebedrift dekker vi alle aspektene ved bedriften selv. Du møter oss i butikken nesten hver dag. På kveldene arbeider vi med markedsføring, finans og jakten på nye produkter.
Hos Olivelle finner du spennende produkter fra hele verden. Omkring 70% er fra pastaen og olivenoljens land Italia, men her finner du også spennende BBQ-sauser fra USA, et av grillmesternes land. – Vi arbeider tett med leverandørene våre, og ser frem til å kunne reise ut for å teste og hente inspirasjon direkte hos produsentene våre igjen. Det å dra ned å møte de som lager produktene våre og fortsette vårt gode samarbeid som vi har fått gjennom Olivelle er noe helt unikt, avslutter Brad rett før han åpner dørene hos Olivelle. En ny arbeidsdag er i gang.