Delta på nyåpningsuke hos Beths Beauty

For å innvie sine nyoppussede lokaler og nye behandlingsrom, inviterer Beths Beauty til en hel åpningsuke full av spennende temaer og besøk av ulike leverandører.

24/05/22 Aktiviteter på Fornebu S Nyheter

Beths Beauty er en av landets ledende klinikker for skjønnhet, helse og velvære. I over 30 år har salongene blitt drevet med et konstant fokus på å skape et helhetlig velvære konsept – hvor kundene til enhver tid skal bli tilbudt den nyeste teknologien og effektive kvalitetsprodukter innen bransjen. Deres lokaler på Fornebu S har de siste månedene vært under oppussing, nå står alt klart og Beths Beauty kan stolt vise frem tre splitter nye og lekre behandlingsrom.

Nye behandlingsrom og spennende tjenester

-Med utvidelse av butikken forsterker vi hele bredden i tilbudet vårt. Det at vi nå har utvidet med helt nye behandlingsrom, medfører at vi kan tilby kundene de aller beste behandlingenetilbyr avansert hudpleie, fotpleie, vippeekstensjoner, hånd-og neglebehandlinger og svært gode program for hjemmepleie. I tillegg til behandlinger, tilbyr vi også en mengde kvalitetsmerker innen hudpleie, fantastiske vertinnegaver, smykker, makeup og medisinsk hudpleie. Hos oss får du det meste av det man trenger for å både pleie seg selv og andre, forteller avdelingsleder Dorthe Moe.

Feirer nyåpningen med aktivitetsuke fra 30. mai til 05. juni

For å innvie de nyoppussede lokalene sine, skal Beths Beauty feire ved å arrangere en spennende åpningsuke med innslag av nye spennende temaer og besøk av ulike leverandører hver dag.

  • Vi gleder oss veldig til denne uken og vi kommer blant annet til å få besøk av leverandører som har utrolig spennende produkter, råd og gode tips. Her vil det være mulighet for alle som kommer innom å stille spørsmål og få eksperttips fra en mengde kompetente leverandører innen hudpleie og makeup veiledning. Det vil også lanseres spesielle tilbud hver dag, så det gjelder å følge med i våre sosiale kanaler for løpende oppdateringer hele uken, presiserer Dorthe

 

Disse leverandørene vil du møte hos Beths Beauty i uke 22:

Mandag 30.mai

  • Skin Better Science kommer for å snakke om en revolusjonerende endring i det medisinske hudpleiemarkedet, da de har satt en ny standard innen profesjonell hudpleie. Med en Skin Better terapeut hos oss denne dagen, vil kundene også få innføring og hjelp til å sette samme gode hjemmeprogram med revolusjonerende hudpleieprodukter.

 

  • Sensai kommer for å gi kundene våre make-up veiledning ved å vise hvilke produkter som er riktig for din hud. Samtidig vil de vise deg hvordan man kan legge makeup som fremhever og ditt ansikt.

 

Tirsdag 31. Mai

  • Elixir er en norsk-utviklet hudpleieserie med medisinsk styrke og aktive produkter for å gi deg optimal hudhelse. Denne dagen vil det være fokus på ungdomshud og acne. Det kommer en ekspert fra Elixir som vil hjelpe og dele gode råd. Men uansett hud og alder er man hjertelig velkommen for gode tips og råd av Elixir ekspert.

 

Onsdag 1.juni

  • ZO Skin Health er leverandøren som tilbyr en av våre mest populære hudpleieserier, denne serien gir fantastiske resultater og er grunnen til at de har en stor samling av trofaste kunder. Denne dagen får vi besøk av en ZO ekspert som vil veilede og gi deg de beste tipsene til din hud. Fokus vil være hvordan passe på huden best nå og videre i sommer for å unngå solskader samt gode tips for å forebygge aldring i huden. Følg med det vil bli morsomme aktiviteter.

 

Torsdag 2. Juni

  • Jane Iredale selger make-up produkter med de beste og reneste ingrediensene, med blant annet mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt. Dette gir høy kvalitet på produktene samt pleiende egenskaper. Det vil komme make-up artist til oss denne dagen og legge make- up og gi gode råd. Dette er en fantastisk mulighet for å få gode tips til riktig sminke.

 

  • Oribe er et nytenkende hårpleiemerke hvor alt fra valg av ingredienser til forpakningen er nøye gjennomtenkt. De har utviklet hårprodukter for spesifikke behov innen pleie og styling. En viktig del av Oribes produktutvikling har vært duft noe som antyder luksus allerede før du rekker å kjenne etter og se resultatet av deres fantastiske produkter. Med ekspertise fra Oribe kan du forvente den aller beste hjelpen for å få tilpasset helt riktige produkter til pleie og styling av ditt hår.

 

  • Babor er en av de eldste og fremtredende aktørene i hudpleiebransjen med over 60 års ekspertise innen hudpleie. Hudekspert Anne fra Babor vil gi tips til hva huden din trenger nå til sommeren.

 

Fredag 3. Juni

Denne dagen kommer Kjersti fra Noon og Meline for å veilede innenfor pigmentert hud. Pigmentert hud er en stor utfordring og det krever gode produkter og riktig veiledning for å få kontroll på dette. Nå har du muligheten til å få ekspertenes råd og tips.

 

  • Noon Denne profesjonelle produktserien leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger

 

  • Meline MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av alle typer av pigmenteringer. Det unike med MeLine er at serien tar hensyn til de ulike fototypene og behandler disse ulikt for best mulig resultat.

 

– Alle de ansatte, inklusive meg selv, gleder oss veldig til å ta imot både nye og eksisterende kunder. Vi håper at alle kommer for å lære mye nytt i våre nyoppussede lokaler, avslutter Dorthe.

 

 

Logg inn