Velkommen til Elkjøp Fornebu S

Her vil du finne konsepter og løsninger du ikke finner ved noen andre Elkjøp-butikker.

13/06/21 Informasjon

Har du savnet en butikk som fører husholdningselektronikk på Fornebu? Nå er ventetiden over. Her på Fornebu S vil Elkjøp føre produkter innenfor data, telefoni, spill, audio, video og hvitevarer. Vi tok en prat med Bue Sørensen, den nye Store Manageren hos Elkjøp Fornebu, som gleder seg stort over åpningen!

Vi har hørt rykter om at den nye butikken vil få løsninger som man ikke finner i andre Elkjøpbutikker?

Vår ambisjon er at denne nye butikken skal bli den fineste butikken i Elkjøpfamilien, med flere nye løsninger og konsepter som ikke finnes i andre Elkjøpbutikker. Vi har lagt litt ekstra i alle detaljer i butikken. Fornebu er et fantastisk område i stor vekst, og det er veldig stas for oss å være en del av denne utviklingen. Vi gleder oss til å kunne tilby kundene på Fornebu og omegn det nyeste og beste innen elektronikk og teknologi.

Hvilke produkter kommer Elkjøp Fornebu til å tilby?

Dette blir en butikk hvor vi tilbyr alle produktgrupper og de nyeste løsningene. Vi skal ha både hvitevarer, småelektrisk, kjøkken, lyd&bilde, telefoner, data og gaming-område. I tillegg vil kundene møte engasjerte og kunnskapsrike mennesker som jobber i butikken. Vi skal være gode rådgivere for våre kunder. I en stadig mer digital verden så er det flere som også trenger hjelp til hvordan man skal bruke teknologi. Det skal vi hjelpe dem med

  • Stikkord: Elkjøp, fornebu s, nyåpning

Logg inn