Et hundeliv – med gullkant!

Om det er noen som vi gjerne tar ekstra godt vare på, så er det hundene i våre hjerter. Daglig leder Toril Stokke hos Hunter hund & katt vet akkurat hva som skal til for å gi våre firbente venner et godt liv.

06/04/21 Mat og servering Velvære

Hos Hunter hund & katt på Fornebu S har de alt en hund (og hundeeier) kan tenke seg, og daglig leder Toril Stokke tipser gjerne om hvordan vi kan gjøre tilværelsen til Fido ekstra bra.

– Stort sett overgår oppmerksomhet og kjærlighet fra eier det meste: Alt fra lek og kos til tur og foring er høydepunkter i en hunds hverdag, sier hun. Toril er opptatt av at vi i tillegg må gi trygghet og forutsigbarhet til hundene i våre liv.

Dessuten blir firbente kunder glade av råsnacksen som selges i butikken. – Dette er rene og gode råvarer med maksimal smakelighet.

– Et godt kosthold er absolutt nødvendig for hundens velvære, og maten vi selger i butikken er ett av våre musthaves i hverdagen. Gir du ikke hunden din en optimal og velbalansert kost i forhold til dens behov vil dette påvirke kropp og helse akkurat som på oss mennesker. Vi er hva vi spiser og dette vises også på hunden, sier Toril.

Hun forteller at en bevisstgjøring på dette området har økt levealderen og gitt en bedre helse til mange hunder. – Det er jo noe vi eiere virkelig ønsker!

I tillegg til at butikken full av fristelser for både nyfrelste og mer erfarne hundeeiere, tilbys også gratis kloklipp alle hverdager.

– Vi gir gjerne hundeeiere som er usikre på dette området, litt veiledning og hjelp. Tannpuss, børsting og kloklipp er noe av det en hundeeier ofte kan slurve litt med, men som er så viktig å venne hunden din til allerede fra valpestadiet.

Hos Hunter hund & katt er fellesnevneren for alle ansatte en stor kjærlighet til dyr, og spesielt hunder. – Jeg vil si at denne jobben er ikke bare en jobb, men en livsstil hvor vi er så heldige å få jobbe med det som også er hobbyen vår, sier Toril.

Med den typen engasjement er det i grunn ikke så overraskende at butikken også har noe så eksotisk som en hundekafé.

– Vi vil tilby et hyggelig og koselig sted hvor hundeglade mennesker kan treffes uten at eierne føler at de er til bry eller sjenanse for andre. Er du glad i dyr er du alltid velkommen til å ta turen innom oss å nyte en kopp kaffe eller noe å spise, mens de firbente også kan kose seg med noe godt, inviterer Toril.

Og som om ikke det var nok: På varme dager finnes det et hundebasseng til disposisjon for at de firbente skal kunne kjøle seg ned!

  • Stikkord: fornebu s, Hund, hundekafé, Hunter, katt

Logg inn