Eventyret starter hos vår nyeste butikk – Chillout Travel & Outdoor!

Når har Reise-og turbutikken Chillout Travel & Outdoor åpnet i andre etasje her på Fornebu S.

28/04/22 Interiør

En møteplass for turglade og reiselystne

Gründerne Fredrik Mørch-Johnsen og Jarle Moberg stiftet et vennskap når de gikk sammen på NHH i Bergen. Vennskapet la senere grunnlaget for en felles masteroppgave og forretningsidéen til Chillout. Eller «verdens beste ide» som de selv liker å kalle det. I 2022 feirer Chillout Travel & Outdoor hele 15 år, og det hele startet med en butikk i Bergen som ble til en kjede – hvor en av de nyeste butikkene i kjeden nå åpner hos oss på Fornebu S.

-Grunnideen helt fra starten, er basert på drømmen om å skape en møteplass for likesinnede, forteller Julie Luneborg, markedssjef i Chillout Travel & Outdoor. I vår butikk finner du de mest reiseglade menneskene, som elsker å utveksle idéer, dele sine aller beste tips enten det gjelder valg av riktig utstyr eller destinasjoner man burde reise til. Erfaringene og tipsene, de deles aller helst over en kopp kaffe inne i butikklokalet.

-Det er som oftest hos oss de små eller store eventyrene starter – enten det er snakk om verdensomspennende reiser, hengekøyetur i marka eller mindre ekspedisjoner som å krysse Hardangervidda. Navnet vårt reflekterer «backpackerstemningen» – å kunne nyte eventyret ute i verden. Vi benytter også ofte uttrykket «chilloutfølelsen» når vi skal beskrive stemningen i butikkene våre. Vi ønsker at kundene skal oppleve en helt spesiell atmosfære og følelse  når de møter opp i våre butikklokaler, forteller Julie engasjert.

Kvalitetsmerker og omtankeløfte gir ultimate turopplevelser

Chillout Travel & Outdoor er en reise- og turbutikk, med utstyr og klær til alle slags eventyr, turer og aktiv livsstil.  I sortimentet deres finner man kjente kvalitetsmerker som Arcteryx, Patagonia, Osprey, Fjellreven, Sandqvist, Ticket to the moon, Kavu, Icebreaker, Northern Playground og Houdini.

Icebreaker og Northern Playground er blant favorittene. – det å bruke ull til alle årstider er noe de satser stort på. Innenfor ryggsekker så har de også et stort utvalg av Osprey i ulike kategorier som bysekker, tursekker og fjellsekker, forteller Julie.

-Det er generelt viktig for oss å tilby kundene våre kjente merkevarer, dette medfører at de kjøper utstyr i høy kvalitet som forhåpentligvis vil kunne brukes på eventyr i mange år fremover. I kombinasjon med gode produkter, så står det å ha god kundeservice svært høyt. Vi har som mål om å hjelpe kundene våre med å finne produktene som er perfekte for akkurat dem og tilrettelegge for de eventyrene de har i møte på best mulig måte, forteller Julie.

Som en del av det å yte god kundeservice, har kjeden etablert sitt helt eget omtankeløfte.

– Omtankeløftet lover deg som kunde at vi kun selger deg akkurat det du trenger, og ikke unødvendig utstyr som du aldri vil få bruk for. Det er vår erfaring med turutstyret og kunnskapen om hva du trenger når du er ute og reiser, som skal være den viktigste grunnen til å velge å ta turen innom oss, presiserer Julie.

Åpne landegrenser og økende reiseaktivitet

 Vi har virkelig satset stort på friluftsliv de siste årene. Når det ikke var mulig å reise utenlands, så var det skyhøy interesse for å bevege seg ute i norsk natur. Vi solgte derfor enormt med hengekøyer, telt og soveposer – plutselig skulle absolutt «alle» sove ute.  Nå er vi veldig glade for at landegrensene har begynt å åpne, og ser at det er mulig å reise ut på nye eventyr igjen. I butikken vil man derfor finne et økt utvalg av backpackersekker, spesialtilpassede klær for backpackere og produkter til reiser for områder som krever det lille ekstra av utstyret og klærne.

-Det aller viktigste for oss er å inspirere kundene til å virkeliggjøre reisene sine, ved at vi er den møteplassen de trenger for å komme i gang. – Vi vil være et sted som realiserer drømmene, til alle de som skal på små eller store eventyr, avslutter Julie entusiastisk.

Lyst til å bli inspirert til å dra til steder du kanskje ikke har vært tidligere? Ta turen innom Chillout Travel & Outdoor sin egen reiseblogg, denne er fullspekket med inspirerende reiseartikler som får det til å rykke i reisefoten!  https://chillout.no/blogs/inspirasjon

 

Logg inn