Ferieklar – globetrotter, hytteelsker eller hjemmekjær

For noen har sommerferien allerede startet, mens for andre nærmer den seg med stormskritt!

28/06/24 Mat og servering Miljø Nyheter Sport og fritid Velvære

Hos oss finner du alt du trenger for en vellykket ferie.
Vi har vært innom noen av butikkene på senteret og funnet fram nødvendige ting til ulike anledninger.
Husk at vi står klare til å hjelpe deg gjennom hele sommeren, og med det ønsker vi alle våre fantastiske kunder en riktig god sommer!

For deg som skal ut på eventyr

Chillout Store er den ultimate butikken å legge turen innom før ferien starter! Her finner du alt du trenger av reiseutstyr, og du får garantert masse inspirasjon til reisen som venter deg – uansett hva som står på planen. Enten du skal reise utenlands eller bare ønsker å utforske nærområdet ditt, har Chillout Store det du trenger til ferien.

Ryggsekker i ulike fasonger
En solid og komfortabel ryggsekk er på mange måter et “must-have” når man skal ut å reise – i hvert fall dersom du planlegger å gå mye i ferien. Verdt å sjekke ut er ryggsekkene fra det anerkjente merket Osprey. Her finner du egne modeller tilpasset både dame, herre, barn og ungdom – samt til de aller fleste formål. I tillegg ser ryggsekkene svært lekre ut!

Smarte reisekofferter
Hos Chillout Store finner du også en rekke smarte og funksjonelle reisekofferter som vil bidra til å gjøre syden- eller storbyferien så praktisk som mulig. Noen av våre favoritter er disse:

1. American Tourister Soundbox Spinner trillekoffert – denne skiller seg definitivt ut på bagasjebåndet! Så slipper du å bekymre deg for at kofferten din blir blandet med andres! I tillegg kan den utvides og rommer på det fulleste hele 81 liter bagasje! Spinnhjulene vil gi deg en sømløs reiseopplevelse, så her kan du trille i vei.
2. For de som foretrekker en kombinasjon av ryggsekk og trillekoffert er Osprey Farpoint Wheels 65 trillesekk et utmerket valg! Denne kombinerer det beste fra to verdener – med robuste hjul for trilling og ergonomiske skulderstropper for bæring. Noe som gjør denne  ideell både for eventyrere og storbyreisende!

Reiseputer og øyemasker for en behagelig tur
Hvis du skal reise langt i sommer, kan det være lurt å legge forholdene til rette slik at turen blir mest mulig behagelig. For eksempel, kan en ergonomisk reisepute og øyemaske gjøre underverker dersom en lang flytur er i sikte. Når du får slappet skikkelig godt av under turen på vei bort, blir ankomsten til destinasjonen garantert mye bedre!

Ta vare på kroppen fra topp til tå 

På Apotek 1 finner du det meste du trenger for å ta vare på kroppen og holde helsen i sjakk gjennom ferien. Du kan også være sikker på at du får god hjelp til å finne fram til det du trenger. Her er noen av de tingene vi mener du bør huske å ta med deg i bagasjen når du skal på sommerferie.

Først og fremst: Husk solkrem!
Husk å beskytte huden godt mot solen i sommer – uansett hvor du skal. Solkremene fra La Roche-Posay og Vichy gir huden maksimal beskyttelse mot skadelige UV-stråler, og er i tillegg svært vennlige mot huden. Her finner du ulike varianter både for ansiktet og kroppen. For deg med barn, vil vi anbefale å sjekke ut Cosmica sine solkremer tilpasset barn.

Mini-reiseapotek
Ta med ditt eget lille “reiseapotek” når du skal på ferie, så er du godt beskyttet dersom uheldigheter skulle oppstå underveis! Med dette reiseapoteket får du en smart samling av nødvendigheter slik som plaster, smertestillende, antiseptisk krem og reisesyketabletter i et sett – veldig smart, rett og slett!

Beskytt deg mot insekter og unngå å bli bitt!
Dersom du skal reise til områder med mye insekter eller skal på tur i skog og mark, er det viktig å huske på myggmiddel i bagasjen! Nesten ingenting er så kjedelig som å våkne med myggstikkbitt over hele kroppen når man er på ferie. Gjør det derfor enkelt for deg selv – smør, rull eller spray deg inn med en av disse innsektsmidlene så slipper du dette problemet!

Kos deg med godt lesestoff og morsom underholdning

Hos Ark finner du et bredt utvalg av bøker og litteratur i alle slags sjangre, og underholdning til hele familien. Når du først har ferie er det viktig å koble ut, slappe helt av og bare nyte fritiden du har til disposisjon. Og hva er vel da bedre enn å kose seg med en skikkelig god bok, eller spille et morsomt spill sammen med dem du er glad i? Her er noen av våre underholdningsfavoritter denne sommeren!

  1. En lykkelig familie: Denne handler om familien Löwborg som har alt – penger, suksess og makt. Moren i familien, bruker dagene til å pleie seg selv og den perfekte fasaden. Ektemannen Erik er opptatt med forretninger og andre kvinner. Datteren er fanget mellom toppjobben i familieselskapet og det hektiske livet som småbarnsmor. Mens sønnen, familiens sorte får, har rømt til
    Roma for å finne seg selv og kjærligheten.
    Men hva skjer når fasaden begynner å sprekke? Og hvor langt er de villige til å gå for å opprettholde den? Kan lykke egentlig kjøpes for penger? Les boken for å finne svar!
  2. Happy Place: En hjertevarm og morsom “feel-good” bok, hvor handlingen er satt til den perfekte sommerlokasjonen i et sommerhus på kysten av Maine. Kjærligheten mellom de to unge menneskene, Harriet og Wynn, står i fokus og man blir dratt med inn i deres romantiske – og til tider dramatiske – verden.To spillklassikere vi aldri blir lei av! Perfekt for å skape familiehygge en rolig kveld på hytta.

Finn inspirasjon og få gode tips til spennende utflukter i disse fine reisebøkene som tar deg med rundt om i Norge. Disse vil du garantert også kunne dra nytte av i mange år framover.

Ut på tur aldri sur!

Planlegger du utflukter ute i naturen i sommer? Da bør du ta turen innom Kitchn! Her finner du et stort utvalg av smart utstyr som du kan ta med deg på utflukten – enten du skal på langtur i skog og mark, på fjelltur eller planlegger piknik i parken! Sjekk ut noen av våre favoritter til turen her. 

Smarte termoser, kaffebrygger og matbokser – disse er helt perfekte både for piknik i parken og turer i skog og mark!

Feriemoro med smart teknisk utstyr 

Dra innom Elkjøp dersom du trenger påfyll eller vil oppdatere noen av dine tekniske utstyr denne sommeren. Her har vi funnet fram noen smarte tekniske utstyr som enten kan gjøre ferien litt morsommere, eller gjøre den enda litt mer praktisk. Disse er absolutt verdt å sjekke ut!

Bærbar høyttaler – ta med deg favorittmusikken din, og lag god stemning hvor enn du beveger deg i sommer med denne trådløse høyttaleren fra Sony! Høyttaleren kan lage kule lys- og lydeffekter, gir høykvalitetslyd og har en kraftig bass. Vi kan nesten garantere god stemning med denne på lur når du er ute på tur.
GoPro-kamera
– fang sommerens minner med dette høykvalitetskamera fra GoPro! Dette smarte kameraet tar både gode bilder og video i farten, og tåler i tillegg vann. Her kan man virkelig leke seg og samtidig skape gode minner.
Powerbank – forsikre deg om at du holder alle de elektroniske enhetene dine ladet gjennom hele dagen med denne kraftige (og fine) powerbanken fra Belkin. Powerbanken fra Belkin kan lade opptil hele tre enheter samtidig og finnes i forskjellige farger.

Skap sommerstemning og pynt opp til fest!

Frisk opp hjemmet eller hytta med lyst og livlig interiør og servise for å skape sommerstemning. Hos Princess finner du blant annet denne søte sommerserien med ulike fruktmotiver og sommerlige mønstre. Dette vil gjøre det ekstra gøy å invitere venner eller familie på besøk i ferien. Vi falt pladask for disse og tror også du kommer til å gjøre det, så dra innom butikken for å sjekke ut hele serien!

Logg inn