Gi hud, hår og kropp litt ekstra pleie nå på vinteren

De lange vintermånedene tærer på hud, hår og kropp og de fleste av oss føler vi trenger en ekstra pleiende «boost» på nyåret. Vi har snakket med noen av senterets eksperter om deres anbefalinger.

06/01/22 Velvære

Huden

Vinteren påvirker huden mer enn mange er klar over. Mange kjenner seg nok spesielt igjen i tørr hud og rødhet – normale reaksjoner på minusgradene. Med råd fra ekspertene på senteret har vi samlet noen av bestselgerne som gir huden den oppmerksomheten den trenger.

 

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Med banebrytende teknologi som gir huden optimal, naturlig reparasjon og beskyttelse. Serumet tilfører fuktighet, beskytter og optimerer hudens reparasjonsprosess.

Et lite tips: Visste dere at Rituals har sin egen, naturlige hudserie.

Hyaluronic Acid Natural Booster

Boosteren bidrar til å gjenopprette den naturlige fuktighetsbalansen i huden, som etterlater den mykere og fastere. Siden den er 99 % naturlig og egnet for alle hudtyper, kan denne vannbaserte skjønnhetsbehandlingen inkluderes i enhver hudpleierutine.

Maystar Optimal Renewal Anti-ageing Cream

Dag og nattkremen inneholder epidermale vekstfaktorer for fuktighetsgivende og forsvarende egenskaper samtidig som den beskytter huden. Øker hudens tetthet og reparerer tørr og sprukken hud.

Det er ikke bare ansiktet som trenger fuktighet gjennom vinteren. I tillegg til minusgradene blir hendende ekstra utsatt ved stor bruk av hånddesinfeksjon.

Aurelia Aromatic Repair & Brighten Hand Cream

Håndkremen bidrar til å redusere tegn på pigmentendringer samtidig som den fukter i dybden og gir huden næring for mykere hud og sterkere negler.

Håret

Hydrate Me Rinse and Wash

E en meget fuktighetsgivende serie med Kakaduplomme og Jojoba som gjenoppretter elastisiteten og kolagennivået i håret. For vakkert, sunt og glansfullt hår.

Shimmer Me Blonde

Kevin Murphy Shimmer Me Blonde 100ml er en treatment spray for blondt, stripet og grått hår med lysreflekterende teknologi som motvirker gulskjær og gir fantastisk glans, samtidig som den behandler, reparerer og tilfører fuktighet uten å tynge håret.

Kroppen

Det er ikke bare hud og hår som føler seg utsatt gjennom disse tider. Mørke vinterdager kan føre til at mange føler seg ekstra trøtte. Sollys er den viktigste kilden til vitamin D, så det er spesielt viktig å få i seg dette på andre måter. I tillegg til fisk, egg eller kjøtt, er kosttilskudd et godt alternativ.

 

MSM Flytende vegansk D3

Kosttilskuddet inneholder vitamin D og er egnet for veganere. Det bidrar til et forbedret immunforsvar og muskelfunksjon.

D-Pearls 80 µg

Kosttilskudd rik med vitamin D for immunforsvaret, benbygning og ledd.

Clearspring Ceremonial Grade Matcha

Matcha er laget av finmalt pulver av unge teblader, av grønn te fra Japan. Her får du en «boost» av antioksidanter. Teen har et høyt innhold av koffein, som gir energi, men også av Teanin, som kan virke beroligende ved stress og uro. En kopp matcha tilsvarer 10 kopper vanlig grønn te.

ANP – Skincare ultimate kosttilskudd

Dagdosene inneholder grunnleggende kosttilskudd for en sunn, glødende og fuktig hud. Inneholder også vitamin D, et viktig vitamin å få i seg gjennom mørke vinterdager.

Logg inn