Gled et hjerte du er glad i!

Hos oss finner du det du trenger både til morsdag og valentinsdagen.

07/02/24 Informasjon Mat og servering Mote og sko Velvære

Morsdag og valentinsdagen er like rundt hjørnet, og mange av oss kan kjenne på en grad av usikkerhet når det gjelder å finne den perfekte gaven eller det perfekte antrekket til daten. Når det gjelder gave, ønsker jo de fleste av oss jo at denne skal passe den vi gir til, og samtidig gjenspeiler hvor mye mor eller kjæresten betyr for oss! Du er ikke alene hvis du føler at denne oppgaven er vanskelig. Men fortvil ikke, vi er her for å gjøre denne oppgaven overkommelig for deg – og vil gjøre vårt beste for at det hele blir til en hyggelig opplevelse!

Før du tar fatt på selve handlingen, har vi her satt sammen en liste med inspirasjon, tips og råd som kan hjelpe deg på veien mot å finne den perfekte morsdagsgaven, valentinsgaven eller date-antrekket. Når du er klar, gleder vi oss til å ta imot deg for en behagelig handel på senteret – velkommen skal du være! 

Masse kjærlighet fra alle oss på Fornebu S!

 

Si det med blomster!

Når det gjelder å uttrykke kjærlighet og takknemlighet overfor dem man er glad i, er det få ting som kan måle seg med den tidløse og symbolske verdien som blomster bærer med seg. Hos Floriss finner du helt unike buketter som kan tilpasses din mor eller kjæresten. Sett sammen dine egne favoritter fra blomstertorget eller få hjelp av de dyktige blomsterdekoratørene våre. Du finner også en rekke nydelige ferdig oppsatte buketter i dagene framover. Uansett hvilket alternativ du går for, er du i trygge hender hos Floriss. 

Vi kan nesten garantere at dette er en gave som både vekker smil og får hjertet hos den du gir til å dunke litt ekstra.

Gave med velvære i fokus

Hva med et gavekort på en avslappende og deilig massasjebehandling hos RÅH hudklinikk til mor eller kjæresten i år? RÅH er kjent for sin ekspertise innen hudpleie og velvære, og tilbyr nå en eksklusiv kampanje på 25-minutters massasjebehandlinger med fokus på rygg og nakke. Denne gaven vil gi mor eller kjæresten muligheten til å nyte en velfortjent pause fra den ellers travle hverdagen – og en anledning til å kunne senke skuldrene og oppleve ekte velvære! 

Hvis du heller vil gå for en materiell gave med fokus på velvære, har Dr. Schrammek i disse dager lansert et eget sett i anledning kjærlighetsmåneden. Settet inneholder en næringsrik og fuktighetsgivende håndkrem, og en god pleiende lipbalm. Du får tak i det eksklusive gavesettet hos RÅH. Dette kan bare ikke slå feil!

For andre gaver som bygger opp under følelsen av harmoni og velvære, ta turen innom Rituals. Her finner du en rekke produkter som ene og alene er designet for å skape øyeblikk av ro og velbehag. Det gjelder alt fra beroligende duftlys til pleiende kroppsprodukter – og hver serie kommer med helt unike dufter for å bygge opp under spesifikke stemninger.

Et evigvarende symbol på kjærligheten fra deg

Hvis du ønsker å gå for en tidløs og elegant gave til mor eller kjæresten i år, anbefaler vi å ta turen innom David Andersen. Gullsmed David Andersen bærer med seg en arv som strekker seg over flere tiår, og representerer eksepsjonell kvalitet og tidløs design. Her finner du et utvalg av lekre og helt unike smykker, ringer, øredobber og armbånd som kombinerer moderne estetikk med tradisjonell håndverk. 

Vi lover deg at du vil finne noe som kan uttrykke din kjærlighet og takknemlighet overfor mor eller kjæresten hos David Andersen. En slik gave vil være et symbol og et evigvarende minne om kjærligheten fra deg. 

Disse unike og vakre emaljesmykkene er håndmalt i Oslo, og passer perfekt å gi til den som står hjertet ditt nært.

Gave til den moteriktige typen 

Dersom du er på jakt etter noe å gi til typen på valentinsdagen, kan du trygt ta turen innom VOLT Fashion eller Follestad for å finne den perfekte gaven til ham. 

Vi foreslår et par trendy jeans, en avslappet og kul t-skjorte, en stilfull linjakke eller råtøffe og sporty sneakers – som alle passer fint utover våren. Et siste tips for å fullføre gaven, legg ved et par matchende sokker eller lue til! Du finner disse og flere friske vårnyheter på VOLT og Follestad hos oss i disse dager. De ansatte i butikken står klare til å hjelpe deg med å finne riktig passform og farge til din kjære.

Overrask kjæresten med et uforglemmelig måltid!

Hva med å overraske kjæresten med en uforglemmelig sushimiddag fra Sabi Sushi eller italienske småretter fra Mayas? Sabi Sushi er kjent for sitt fokus på ferske og kvalitetsrike ingredienser, og tilbyr en eksklusiv sushi-opplevelse som garantert vil glede smaksløkene deres. Hvis du heller er en av dem som foretrekker middelhavssmaker – finner du en rekke ulike italienske retter å velge mellom hos Mayas. Kanskje det kan friste med pizza, risotto eller bruschetta? 

Vi kan uansett love en smakfull og minnerik opplevelse med menyen fra Sabi Sushi eller Mayas i hendene. Nyt enten et herlig måltid i restauranten eller ta med deg maten hjem og planlegg en romantisk kveld hvor dere kan utforske en kulinarisk reise sammen.

Book bord eller forhåndsbestill hos Sabi Sushi på tlf.: 40001833

Book bord eller forhåndsbestill hos Mayas Sushi på tlf.: 97621500

Avslutt måltidet med nydelig og sukkersøt sjokolade! Vårt tips er å plukke med seg en av disse eskene med hjertesjokolade fra Jentene På Tunet hos Meny. Enten et sjokoladehjerte av smakfull melkesjokolade og med hasselnøtter hele veien fra Piemonte – eller dette settet med ti supersøte og håndmalte sjokoladebiter av ekte melkesjokolade og deilig nougatfyll.

Et annet alternativ for en søt avslutning på kvelden er dette gavesettet fra Kaffebrenneriet. Her får du både kaffe og sjokolade i samme innpakning. Sendero-kaffen fra Guatemala bærer med seg et preg av både sødme, syltet ingefær og røde epler. Sjokoladehjertet er laget av herlig hasselnøttpraline med bringebær, og i posene med hjertepletter finner du både pasjonsfruktsjokolade, jordbærsjokolade og melkesjokolade. Alle fra Kaffebrenneriets eget bakeri.

Det perfekte antrekket til valentinsdaten

Har du planlagt date på valentinsdagen, men vet ikke hva du skal ha på deg enda? Fortvil ikke, vi har funnet et av de mest slående antrekkene fra Trent&Trent som gjør at du garantert vil bli lagt merke til og skinne på daten! 

Denne sjarmerende kjolen vil uten tvil sette tonen for kvelden. Kombiner gjerne med noen elegante øredobber til for å tilføre litt ekstra romantikk. Hvis du er dristig nok, kan du fullføre antrekket med noen høye hæler som vil få deg til å føle deg ekstra uimotståelig. Et antrekk som garantert vil imponere din utkårede. Lykke til!

Sminke som forfører

Har du lyst til å imponere enda litt ekstra på valentinsdaten? Da anbefaler vi å ta turen innom KICKS for å finne noen lekre sminkeprodukter som fremhever din egen naturlige skjønnhet. Vår anbefaling når det kommer til sminken er å legge ekstra vekt på øynene med favorittfargen din på øyenskyggen og fyldige vipper. Sett gjerne prikken over i´en med en forførende duft til.. Vi er sikker på at dette vil gjøre at du ikke bare føler deg fantastisk, men også gjør at du vil stråle på daten. Hvilken bedre måte å imponere den heldige utkårede?

Logg inn