Helt RÅH på hud og hår

– At kunder føler seg bedre etter å ha vært hos oss, sier Jane S. Gjerde, daglig leder i RÅH Fornebu som tilbyr alt fra syrepeeling og skreddersydde hudbehandlinger til massasje og frisør.

02/07/20 Velvære

Etter 17 år i hudpleiebransjen har Jane opparbeidet seg en solid erfaring som kundene nyter godt av. Hun er opptatt av å understreke at denne kompetansen gjennomsyrer hele RÅH, hudpleiekjeden som nå har etablert seg på Fornebu S.

– Vi er en ekstrem profesjonell aktør. Vi setter kvalitet høyt, og er opptatt av at alle skal føle seg velkomne. Vi tar vare på kundene våre, og lytter til dem. Du skal gå ut av RÅH og føle deg ivaretatt og fresh. Vi har engasjerte terapeuter som brenner for faget og holder seg oppdatert på trender og produktnyheter, forteller hudterapeuten.

 

Selektive

Hos RÅH Fornebu kan du få alt innen pleie og skjønnhet, fra hudpleie til behandling av negler og føtter, utført av proffe, nøye utvalgte fagfolk. Også merkene som føres, er håndplukket.

– Vi er selektive i forhold til hva vi tar inn. Vi velger også å ha ett bredt utvalg, så vi kan tilby gode produkter til alle hudtyper. Vi fører Babor, Elixir, Maystar og Exuviance. Dette gjør at vi har noe for alle og enhver, sier Jane. Kundegruppen består av folk i ulike aldre og med ulike ønsker og behov. Fellesnevneren er et ønske om kvalitet og gode resultater.

– RÅH-kunder ønsker å bli møtt med et smil og føle seg ivaretatt. Her er alle velkomne, og med miksen av hudpleiere og frisører nyter kundene godt av å få alt på ett sted.

– Det som gleder meg mest er å se resultater og være med på reisen til de vi behandler. At kunder føler seg bedre etter og ha vært hos oss gleder meg mye. Jeg brenner for hudpleieyrket, og elsker at ingen dager er like.

 

Vil ha raske resultater

Som hudpleier er det viktig å holde seg oppdatert på det seneste innen hudpleie. Dette er en bransje der det er endringer hele tiden, og der forbrukerne ønsker å se og føle resultater stadig raskere.

– Cosmeceuticals-produkter har nok kommet for å bli. Dette er produkter som ligger et sted mellom legemidler og hudpleieprodukter. Vi fører jo dette i for eksempel Elixir, sier Jane.

Hun fremhever syrepensling, også kjent som syrepeeling, som et godt eksempel på en populær behandling der man raskt ser gode resultater.

– Hva vi kan vente oss i framtiden er alltid vanskelig å si, men vi tror det vil bli større vekt på hudpleie blant menn. Og en konstant utvikling av produkter som gjør dem enda mer aktive, forutser daglig leder i RÅH.

Solfaktor og serum

Det er enklere å spå hvilke produkter som blir viktige den nærmeste sesongen.

– Solfaktor bør være i alles toalettmapper både vår og sommer. Solen gjør oss godt ved å tilføre vitaminer, men er veldig skadelig for huden vår. Det er også alltid viktig med antioksidanter, så et godt serum under kremen din må du ha. Invester også gjerne i en fuktighetsmaske.

For travle, vårtrette kvinner og menn har hudterapeuten et sikkert tips:

– Syrepenslinger fra Elixir eller Exvuviance anbefaler vi som en quick-fix. Huden får en kjempefin glød, og blir mye mer jevn. Porene blir også mindre. Rett og slett perfekt på denne tiden av året!

Skreddersyr behandlinger

Av andre behandlinger anbefaler RÅH Fornebus daglige leder spesialbehandlingene som skreddersys etter den enkeltes behov og hudens tilstand.

– Denne typen behandlinger er fantastiske, og inkluderer alltid ansiktsmassasje samt litt massasje på rygg og nakke. Jeg vil også trekke frem én times klassisk massasje; det er en time med full velvære. Så behagelig hvis du er litt stresset og sliten. Terapeutene våre er flinke til å massere.

– Og fotpleie er noe som er veldig undervurdert! Husk at føttene våre bærer oss hver dag. Alle har veldig godt av litt pleie på føttene fra tid til annen.

  • Stikkord: behandling, Hår, hudpleie, RÅH, Velvære

Logg inn