Her kan du parkere hunden din

La din hund kjøle seg ned i vårt parkeringstilbud på Fornebu S.

02/07/20 Informasjon

Gründerbedrifter har blitt prioritert og en følelse av luksus har satt preg på det nye kjøpesenteret på Fornebu. Det er ikke bare menneskene som har blitt tenkt på, men også våre firbeinte venner!

Hundeparkeringen åpnet sammen med resten av senteret, og betyr i praksis at du trygt kan plassere hunden din i bur mens du er på senteret og handler.

Luftkondisjonerte bur

Parkering av hundene er en billig affære og burene holder alltid jevn temperatur, uansett vær. Du bør dog være forsiktig om hunden din er nervøs av natur.

– Vi har testet burene, og hundene faller godt til ro der. Jeg ville allikevel lagt med et pledd som har kjente lukter, så de føler seg tryggere, forteller daglig leder i dyrebutikken, Hunter Hund og Katt, Toril Hernandez.

Gründerbedrifter har blitt prioritert og en følelse av luksus har satt preg på det nye kjøpesenteret på Fornebu. Tilbudene for mann og dame har latt seg imponere, men det er ikke bare menneskene som har blitt tenkt på – også dyrene blir ønsket velkommen.

Hundeparkeringen åpnet sammen med resten av senteret, og betyr i praksis at du trygt kan plassere hunden din i bur mens du er på senteret og handler.

Fakta om hundeburene

  • Luftkondisjonering som gjør at luften skiftes ut hvert minutt, samt automatisk desinfiseringssystem.
  • Et display som viser temperaturen inni buret og hvor lenge hunden har oppholdt seg der.
  • Elektronisk lås som åpnes og lukkes ved hjelp av elektronisk nøkkelkort.
  • Halvtransparent dør og bakvegg som slipper inn lys.
  • Luftslisser i døren som gjør det enkelt for hunden å kikke ut samtidig som det ikke er mulig å stikke fingrene inn i buret.
  • Bruksanvisning som gir brukerne anbefalinger om forsvarlig bruk.
  • Stikkord: fornebu s, Hund, Hundeparkering, Hunter, Parkering

Logg inn