Høstens heteste mobilnyheter

Høstens mobilnyheter er på vei til el-butikkene, og flere er allerede lansert! Vi har snakket med butikksjef Peder Koppang i Telenorbutikken om sesongens mobile nyheter.

24/08/21 Uncategorized

Årets lanseringer

Denne høsten lanseres flere spennende nyheter fra både Sony, Samsung, og Apple. I den anledning har vi snakket med Peder Koppang, butikksjef ved Telenorbutikken her på Fornebu S.

Sony har nettopp lansert sin nye toppmodell Xperia 1 III 5G som kombinerer forgjengerens bemerkelsesverdige AF-hastighet med ny optikk som når opp til 105 mm. Forbløffende 4K HDR OLED 120Hz Refresh rate display og eksepsjonell lyd. Enten du kjenner til tech-språket eller ikke betyr dette altså at mobilen tilbyr det ypperste innen foto og lydkvalitet.

– Vi kjører nå et knallsterkt åpningstilbud på Sony hvor man får med Sony WH-1000M3- trådløse hodetelefoner på kjøpet, som har en verdi på 2300,-. Dette gjelder til 29.august eller så langt lageret rekker, forteller butikksjefen.

Samsung har heller ikke tatt seg ekstra ferie i sommer og inviterte til en digital pressekonferanse denne måneden. Her ble Galaxy Z Fold 3 5G lansert. En slitesterk premium-mobil med 5G-hastigheter og unike brettbare muligheter for nye jobb-, gaming- og seeropplevelser. Samsung Z Flip3 5G ble også nylig lansert – en fliptelefon som er så liten at den får plass i trange jeanslommer. Man kan også justere den til en perfekt tilpasset vinkel.

– Apple ventes å lansere «iPhone 13» senere i høst og det florerer mange ulike rykter på nett i markedet. Vi venter spenning på når Apple kommer til å vise oss hva de har jobbet med det siste året. Vi ser at iPhone 12 fortsatt ligger høyt på folks ønskeliste da 5G har blitt mer utbygg i store deler av landet, forteller Peder.

Det er ikke kun mobiltelefoner som trekker publikum inn til Telenorbutikken, men også spennende og praktiske tech- tilbehør som nylig ble lansert. – Det siste året har vi sett at det har kommet sporingsbrikker fra både Apple og Samsung. Disse er perfekte å henge på nøkkelklippet slik at man har mulighet til å spore opp nøklene ved å bruke mobiltelefonen, deler Peder.

Enkelt mobilinnbytte med SWAP

SWAP er en ny måte å kjøpe mobil på, hvor man nedbetaler mobilen rentefritt over 24 måneder med et av Telenors mobilabonnement. Det er ingen binding på dette abonnementet, og man kan fritt bytte abonnement etter man har blitt SWAP-kunde.

– Når man har hatt SWAP i et år kan man lett bytte sin SWAP-mobil i en valgfri ny mobilmodell ved oppretting av en ny 24-måneders mobilavtale. Når man sender inn sin gamle mobil, sletter vi resterende beløp av den gamle avtalen, forteller Preben.

Er man aktiv bruker av smarttelefon og følger med på nye tech-trender, er det dermed lett å bytte til den nyeste modellen, samtidig som man kan returnere sin tidligere modell som andre vil få nytte av. Ta turen innom Telenorbutikken her på Fornebu S for å lære mer om konseptet, samt for å ta en titt på de mange spennende mobile nyhetene som har ankommet den siste tiden.

På senteret finner man også smarttelefoner hos Elkjøp Fornebu S, samt mobiltilbehør hos Teknikmagasinet.

  • Stikkord: apple, mobil, samsung, sony, tech, Telenor

Logg inn