Kaldt og surt ute – en god grunn til å kose seg ekstra inne!

Det finnes nesten ingen anledninger som passer bedre til å kose seg inne og hjemme som på denne tiden av året.

31/01/24 Interiør Mote og sko Velvære

Snøen som kommer og går, veiene er glatte som is og gradestokken ser ut til å ha fryst til is. Du er ikke alene hvis du er en av dem som foretrekker å tilbringe størsteparten av dagene dine inne om dagen.

La oss derfor omfavne varmen så godt vi kan og kose oss ekstra innendørs – og det med god samvittighet! Hos oss finner du alt du trenger for å skape en koselig og lun stemning i hjemmet ditt mens du hører på at snøstormen herjer som verst der ute…. Vi har samlet noen av våre beste tips til hvordan du sikrer deg den beste innekosen fra et utvalg butikker på senteret. Forhåpentligvis kan disse inspirere til maksimal innekos i det kalde og sure uteværet.

Hva med å pakke seg inn i en lekker og flott kimono som gir assosiasjoner hele veien til østen? Husk bare å holde varmen nederst – det sikrer deg nemlig varmen i resten av kroppen – så hopp oppi i noen myke og varme tøfler mens du vandrer rundt hjemme.

Levende lys gjør noe helt spesielt med stemningen i rommet, og med disse vakre kubbelysene fra Kid løfter du stemningen i hjemmet enda et hakk.

Unn deg selv en varm og god dusj mens du smører deg inn i en deilig dusjolje med lukt av beroligende lotus og jujube. Etterfulgt av en tykk og god bodylotion i samme serie som gir huden maksimal pleie og fuktighet.

Det er faktisk helt innafor med seriefråtsing i disse dager, så det er bare å skru på favorittserien din – og hvilken bedre anledning til å oppgradere TV´en enn nå? 

Eller kanskje du er en av dem som foretrekker å bare lytte til musikk mens du slapper av? Uansett vil en investering i en av disse bringe med seg den fordelen at de utover sin primære funksjon også fungerer som et lekkert tilskudd til interiøret i hjemmet. Den slanke og stilfulle TV´en kan forvandles til et lekkert bilde når det ikke er i bruk, og den vintage-inspirerte høyttaleren vil se råtøff ut uansett hvor du plasserer den i hjemmet!

Hva med et slikt supermykt og elegant ullundertøy? Med disse på blir det en fryd å sprade rundt i hjemmet dagen lang. Du finner disse og mange flere varianter hos Siluette.

Når dagen nærmer seg slutt: Len deg tilbake på en supermyk og kosete pute, pakk deg inn i et godt og varmt ullpledd og kos deg med en eller to av vinterens absolutt beste boknyheter! Vi kan love både spenning, inspirasjon og interessant påfyll med disse bøkene i hendene.

Kos deg!

Logg inn