Klar for høsten?

Fornebu S har alt du trenger til en ny start på jobb eller skole når sommerferien er over og hverdagen er tilbake.

16/08/23 Interiør Mote og sko

Sommerferien gir en etterlengtet pause fra hverdag og rutine, men nå er det på tide å rette blikket mot en ny sesong og kanskje også en ny start. Skal du begynne på ny skole, i ny jobb, flytte til ny leilighet, eller bare ønsker å gjøre deg klar for høsten, Fornebu S kan hjelpe deg med overgangen.

 

Bli jobbfin

En fornyelse av klesskapet kan gi deg den lille nye starten du trenger for å ta fatt på høstens arbeidsoppgaver. En ny bukse, et helt antrekk eller kanskje en laptop-bag i skinn? Du finner det på Fornebu S.

 

Høstfin hos Fornebu S

Strikket jakke fra Oui i fransk stil, kr. 2 495,-, passer perfekt sammen med dine favorittjeans eller med et par jeans fra italienske Dondup som er kjent for å være myke og stretchy, kr. 2 895,-. Begge fra Trent & Trent.

En ny blazer hever ethvert antrekk. One & Other sin blazer er laget i en høykvalitets ullblanding, kr. 1 800,- (salg!) kr. 4 499,-. Her ser du Bayswater Tote som er en klassisk og stilren hverdagsveske fra Mulberry og rommer alt du trenger for en dag på kontoret, kr. 9 999,-. Begge fra Follestad.

Bestselgere til herrer

Frankie Slim bukse fra Samsøe Samsøe er en skreddersydd bukse med slang og avsmalnet bensiluett som både ser bra ut og er komfortabel å ha på, kr. 1 100,-. Behold stilen med en klassisk piképolo i bomull og silke, kr 899,-, eller en blazer i ull og silke, kr. 2 799,30 (kr. 3 999,-) (salg nå), begge fra These Glory Days. Antrekket kan toppes med lekre semskede loafers i 100 % skinn, kr. 1 599,- fra These Glory Days. Alt fra VOLT.

Olivengrønn dressjakke laget av cordfløyel fra Polo Ralph Lauren. Jakken er laget i bomull som er utviklet med stretchfibre for ekstra komfort, kr. 5 599,-

PC-vesken fra Polo Ralph Lauren er laget av slitesterk bomullsduk og trimmet med vachetta-skinn. Den har flere innvendige lommer for å gi organisert oppbevaring av det du trenger, kr. 3 799,-. Begge fra Follestad.

Klar til skolestart

Har du en skolestarter hjemme? Da byr høsten på mye spenning og nye opplevelser. Du finner alt du trenger på Fornebu S, enten du er på jakt etter skolesekk, pennal eller vannflaske. Og har du ikke allerede Anna Fiskes illustrerte bok om hvordan det er å begynne på skolen, anbefales den varmt til alle spente førsteklassinger. I boken tar hun for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart ved hjelp av morsomme illustrasjoner.

 

Skolestart hos ARK

Beckmann skolesekk til førsteklassingen har god bærekomfort med polstring, justerbare stropper og vektfordeling, og kommer i flere ulike design, 22 liter, kr. 999,-. Praktiske og kule Beckmann trelags pennal, kr. 449,-, eller ettlags pennal, kr. 349,-, og YOLO vannflaske med sugerør, kr. 170,-. Bok til skolestarteren: Hvordan begynner man på skolen av Anna Fiske, kr. 329,-.

 

Skolestart hos Tilbords og Traktøren

Praktisk matboks fra Sistema med tre rom, perfekt til skolelunsjen. Matboksen er laget i resirkulert plast fri for BPA og ftalater. Kr. 189,-. Lekker termoflaske fra Les Artistes som holder drikken kald i 24 timer, eller varm i 12 timer. Kr. 369,-. Begge fra Tilbords.

Send med middagsrestene med på skolen i denne praktiske lunsjboksen fra Aya & Ida som holder maten varm i åtte timer eller kald i 12 timer, kr. 559,-. Drikkeflasken fra Kambukka rommer 0,5 liter og er laget i tritanplast slik at den skal tåle en trøkk. I tillegg er flasken 100 % tett, BPA fri og tåler oppvaskmaskin, kr 319,-. Fra Traktøren.

Tørre og varme barneføtter

Sørg for at barna er godt skodde og klare for høst og ruskevær når skole og barnehage begynner. Skoringen har barnegummistøvler med kule detaljer, ultralette blinkesko som garantert blir en hit hos aktive barn som liker litt bling, og søte små skinnsko med GORE TEX-membran som sikrer at de minste også holder seg tørre og varme på føttene.

 

Alt til barneføttene hos Skoringen

Skofus gummistøvler i lilla eller blå, kr. 499,-, ultralette blinkesko fra KOOL, kr 599, og ECCO-sko med GORE-TEX-membran til de minste kr. 899,-.

Frisk opp hjemme

Med små grep kan du gi hjemmet ditt et friskt pust med nye puter og pledd. Og den gode sommerstemningen kan du forlenge med en naturtro og eviggrønn plante i plast som du kan plassere inne eller på terrassen.

 

Interiørnyheter fra Skeidar

Kunstige potteplanter gir god stemning uten å trenge vedlikehold, slik som Bergspalme, kr. 909,- (kr. 1290,-). En vakker vase i et tidløst design er et spennende dekorelement. Rome vase, kr. 1 399,- (kr. 1 999,-), og pynteputer og pledd gjør det lunt og koselig. Amos og Jennie pynteputer, kr. 359,- (kr. 599,-) og Frøya ullpledd, kr. 489,- (kr. 699,-)
Alt på salg nå.

Logg inn