Klart for skolestart

Det er klart for skolestart for store og små. Her har vi samlet både inspirasjon og praktiske tips, slik at dere får en best mulig start på skoleåret.

10/08/21 Interiør Mote og sko Sport og fritid

Mange foreldre og barn er fylt med både glede og litt nerver. Har dere ikke kommet i gang med å handle inn alt som må til før semesteret er i gang? Frykt ikke, her på Fornebu S finner du alt du trenger til skolestart.

Klær til all slags vær

Barna skal gjennom flere sesonger i et skoleår, og straks venter en høst fylt med både flotte og regntunge dager. I tillegg til skoleveien blir det mange utetimer og friminutt gjennom et skolesemester. Pass på å investere i godt og praktisk regn- og vindtøy som barna kan leke i – uten å måtte bekymre seg for flekker eller å bli våt på bena. Her på Fornebu S finner du yttertøy hos en rekke av våre motebutikker, blant annet hos Anton Sport, Lindex Kids og Cubus.

Skoleklar med sekk, penal og matboks

Få unna alt på handlelisten før skolen er i gang denne måneden. Skolesekken skal romme bøker, penal, matboks og drikkeflaske. Du finner en rekke alternativer dekorert med både tøffe dinosaurer og enhjørninger, samt produkter uten motiver i flotte farger hos Ark, Nille, Jernia, Lively Me, Tilbords, Traktøren og Yes! Vi leker her på senteret.

La deg inspirere av våre 70 butikker fylt med mote, interiør og livsstil her på Fornebu S. Vi ønsker dere en super skolestart!

  • Stikkord: fornebu s, gore tex, penal, regntøy, ryggsek, sko, skole, Skolestart

Logg inn