La deg inspirere av den britiske landsbygda

19. september 17.00 - 19.00 får du høre historien bak den nye boken Country Luxe – a private view på Briskeby Gods.

12/09/23 Informasjon Nyheter

Har du noen gang drømt om et herskapelig liv på landet? I sin nye coffee table-bok tar Karen Oppegård Farrell deg med på en privat visning av det herskapelige huset hun selv har designet i England.

Høsten er over oss og hva passer bedre enn å drømme seg bort i en vakker bok viet til herskapelig interiør- og designinspirasjon? 19. september klokken 17.00 – 19.00 møter du forfatter og interiørdesigner Karen Oppegård Farrell og fotograf Annette Nordstrøm og får høre historien bak den nye boken Country Luxe – a private view på Briskeby Gods på Fornebu S.

I den vakre boken deler Karen Oppegård Farrell historien bak sitt unike hjem i Surrey i England, rikt illustrert med bilder tatt av fotograf Annette Nordstrøm, som regnes som en av Norges største interiørfotografer.

Interiørdesigneren deler også sine favorittoppskrifter og smarte tips til innredning og styling. Og du får en rundtur i den frodige hagen som i dag bugner av blomster, grønnsaker og intime sitteplasser, men som ble til på en tomt som lå brakk i over 60 år.

Stilen hennes er en personlig blanding av moderne og vintage som gir hjemmet en deilig atmosfære, og Karen er ofte på jakt etter antikviteter og vintageskatter for å gi interiøret sjel.

Dette blir en inspirerende lansering av en vakker bok som byr på opplevelsen av å vandre rundt i Karen Oppegård Farrells vakre hjem, og som gir inspirasjon og grobunn til å drømme.

Boksignering:
19. september kl. 17.00 – 19.00
Briskeby Gods på Fornebu S

Vel møtt!

 

Logg inn