Møt sommeren med sesongens fineste trender

Sommeren er endelig her, og det er på tide å gjøre garderoben klar til alt som venter i ferien! Vi har vært innom noen av motebutikkene på senteret og plukket ut våre favoritter.

19/06/24 Interiør Mote og sko Nyheter

Denne sommeren handler det først og fremst om å gå for komfortable plagg og skape et personlig preg over antrekket. Vi ser en bevegelse bort fra stramme, ukomfortable plagg til fordel for løsere og mer flytende silhuetter. Plagg som gjør at man kan bevege deg fritt og føle seg komfortabel hele dagen – uansett hva som står på agendaen. Vi ser også at motebildet er preget av mange plagg som oser romantikk, mens andre igjen kommer i dristige farger og noen tar oss tilbake til 2000-tallet med tiårets ikoniske trekk. La oss ta en titt på noen av de hotteste motetrendene denne sesongen!

“Romantisk chic” 

Den såkalte “romantisk chic”-looken viser tydelig igjen denne sommeren. Vi snakker plagg som kombinerer elementer av romantikk og eleganse, samtidig som de gjerne har et moderne preg over seg. Her finner du blant annet plagg med myke silhuetter, feminine detaljer og naturlige materialer.

Noen av 2000-tallets store motetrender er tilbake 

2000-tallet var et tiår preget av dristige valg både når det gjelder stil og uttrykk i motebildet. Her snakker vi lekne detaljer, men samtidig en generell avslappet look. Denne sommeren ser vi at noen av de mest ikoniske trekkene fra 2000-tallet er tilbake i motebildet – men med en litt mer moderne vri.

Gå for dristige farger og utforsk spreke mønstre!

Vi elsker plagg i spreke og iøynefallende fargenyanser og mønstre som skiller seg ut fra mengden! Sett sammen sommerantrekket med plagg i en unik farge eller mønster – noen av våre favoritter denne sommeren er plagg i turkis, magenta eller limegrønn. Plagg i slike spreke farger kan brukes på mange forskjellige måter, og gir raskt et inntrykk av en kul og selvsikker stil. Det samme gjelder plagg med spenstige mønstre.

Komfortable og løse plagg

Komfortable plagg har alltid vært en del av motebildet, men de siste årene har det fått et skikkelig oppsving. Kanskje det skyldes den travle livsstilen mange av oss lever, og at vi dermed ønsker plagg som er komfortable å ha på – samtidig som vi holder det stilfullt? Heldigvis er det mange trendy og komfortable alternativer å velge mellom denne sommeren i hvertfall!

Tilbehør som skiller seg ut

Tilbehør er en fin måte å vise frem sin personlige stil, og det setter på mange måter prikken over i’en på et hvilket som helst antrekk. Denne sommeren er det både mange fine og kule tilbehør som skiller seg ut, og som dermed vil kunne gi antrekket ditt et helt unikt preg.

Logg inn