Nyt sommeren med Chillout Travel & Outdoor

Vips, så var sommeren her! Er du klar med koffert, hengekøye og standhåndkle? La Chillout på Fornebu S redde ferieforberedelsene!

15/06/23 Sport og fritid

Å ha med det rette turutstyret på ferie kan være avgjørende for å få en vellykket og minneverdig opplevelse. Om det er en avslappende strandferie eller en spennende fjelltur, kan godt utstyr gjøre turen både enklere og mer behagelig. Vi har spurt Chillout på Fornebu S til råds, og fått tips om hvordan du kan få en super turferie – til lands og til vanns.

Kofferter
En god koffert kan bli din følgesvenn gjennom hele ditt liv på ulike reiser. Chillout har et godt utvalg innen både kofferter for håndbagasje og av det større slaget.

I pose og sekk
Enten du skal på en kort dagstur eller en lengre ekspedisjon, kan en pålitelig og funksjonell tursekk gjøre hele forskjellen.

Er det en lett og fin sekk til alle typer turer eller en langt mindre dagstursekk du er på utkikk etter? Da kan kanskje Aura LT (damesekk) kan bli en fast følgesvenn eller en Hikelite 26-liters sekk kanskje være noe for deg?

Men hva er vel en tur uten komfort når du hviler? Hos Chillout får du sommersovepose for kjølige netter eller en Silk Sleeper om du har med deg sengetøy og hodepute på reisen – en ultralett pose for pute og laken, og en ekstra trygghet for god nattesøvn.

Produkter for store og små pauser
Telt er en av de mest grunnleggende og nødvendige utstyrene for camping og utendørsopplevelser. Enten du er alene på tur, med venner eller familie har Chillout et variert utvalg telt som passer den mest erfarne turgåer, til en nybegynner.

Hos Chillout kan du også finne deres letteste og verdens mest solgte skum-liggeunderlag! Thermarest Z-lite sol funker fint som liggeunderlag i telt på sommeren eller i hengekøya. Det tar lite plass og kan brukes som isolasjonslag hvis man legger det opp på et annet underlag.


Sulten?
Du skal heller ikke gå sulten! Chillout å ta frem Primus kasserollesett. Dette settet er perfekt hvis man vil lage mat ute. Det følger med kjeler og brenner – som et «tre i én»-sett. Kasserollesettet har to kjeler, stekepanne, håndtak og pakkepose. Hele settet er lett i vekt og laget for å ta liten plass. Og, for det som må holdes kaldt kan Yeti Roadie 24 Cooler være svaret.

En kjent utfordring når man er ute i naturen er dessuten å finne godedrikkevannskilder, men med Ultrapress Purifier Vannrenseflaske kan du føle deg trygg! Flasken har et utskiftbart karbonfilter som filtrerer klart ferskvann for ulike typer virus, bakterier, protozoer, i tillegg til helseskadelige partikler som mikroplast, tungmetaller og ulike kjemikalier.

Hva med en bytur?

En av de store fordelene med en piknik i byen er at du kan oppleve den urbane atmosfæren samtidig som du nyter utendørsopplevelsen. Derfor har Chillout også anbefalinger for deg som først og fremst skal på ulike byturer denne sommeren.

  • En liten kjølebag som er perfekt å ha med på stranda kan bli den store hiten – med plass til 12 0,33 bokser.
  • Hydro Flask sin største flaske er helt nydelig enten man skal sole seg på stranda eller gå seg en tur i byen. Den holder godt på både varme og kalde drikker, så den er perfekt uansett vær.
  • Bubel Barcelona strandhåndkle er lett og hurtigtørkende, og finnes i mange fine motiver og farger.
  • Piknikpleddet fra Craghoppers er laget av polyesterfleece med trykk med vannavvisende finish – og har dessuten en praktisk bærestropp.

 

Vi ønsker deg en riktig god sommer – og håper du lar turen gå innom Chillout Travel & Outdoor for en hyggelig og inspirerende handel, på vei til ditt store sommereventyr!

Logg inn