Påske på Fornebu S: Finn produkter for flotte dager i solveggen

Påsken er en av de store høytidene i Norge – og Fornebu S bugner av påskepynt og -stemning for noen og enhver.

28/03/23 Informasjon

Snart er påsken her igjen – med påskeegg, vårsol og late dager. Eller kanskje du skal tilbringe påsken med ski på bena og påskeegg ute i marka? Uansett hva dine planer er, har Fornebu S noe ekstra til nettopp din påskehøytid. Vi har samlet produkter vi mener vil beskytte huden, gi iskalde grøss og hvilepuls.

God påske!


Apotek 1

For mange gir den norske påsken startskuddet for årets soling – solveggene er rett og slett fulle av glade påsketurister, ved omtrent hver fjellstue og utekafé. Samtidig er det viktig å passe på huden sin, så man ikke starter årets brunfarge med hummerrøde sjatteringer. Ødelegger du det ytre hudlaget, finner du også ut at hudlaget under ikke er klar til å ta imot ny soling. Så det gjelder å kjøpe gode kremer, og bruke dem flittig.

Cosmica-solkremer for ansikt og kropp

Hos Apotek 1 har de et stort utvalg av solkremer, blant annet solkremene fra Cosmica. Ansikts- og kroppskrem selges separat – med faktorene 15, 20, 30, 50 og 50+.

Normal

Fyll påskeegget med godis fra Normal! Dagligvarehandelen Normal er blant de rimelige butikkjedene i Norge, der du ofte kan finne sterkt rabatterte varer. Dette gjelder også for godteri, som mange påskeegg rundt omkring i landet snart skal fylles med. Hos Normal har de ikke bare kjente merkevarer – de har også laget sitt eget godteri, og importert produkter du kanskje ikke finner hos de andre dagligvarekjedene.

Ark

Påsken er ikke helt den samme uten en god bok. Visste du at vi har hatt en norsk tradisjon for påskekrim siden 1923? Den aller første påskekrimmen var romanen «Bergenstoget plyndret i natt», av Nordahl Grieg og Nils Lie. Det litterære krimfenomenet feirer altså hundre år i år, og hyllene hos Ark er fulle av skummel lesning.

‘Dalen’ av Bernard Minier

Bernard Minier omtales som «den franske thrillerens mester» – og med sin sjette bok i romanserien om kriminalførstebetjent Martin Servaz, sies han å ha lykkes igjen. En leser vil finne mange kriminelt gode grøss mellom permene her, når Minier legger til rette for fryktelige hendelser i sitt litterære univers.

Krimromanen i seg selv handler om en dal avskåret fra omverdenen etter et jordskred. I den kaotiske situasjonen forsøker innbyggerne å opprette sitt eget politi, men hvem kan de egentlig stole på? Romanen kan godt leses uten å ha lest de fem foregående bøkene i serien. Så da er det bare å slenge seg på sofaen – eller lene seg tilbake i solveggen – med denne mørke fortellingen.

Narvesen

Hvis påskekrimmen har gitt deg søvnløse netter, kan det være deilig å slappe av med ‘feel-good’ på dagtid. Hos Narvesen har de hyllene fulle av magasiner for noen og enhver – enten du vil lese om matlaging, biler og båter, historie, reising eller mote.

Men hvis påskekrimmen ikke er nok gyselige grøss, finner du selvfølgelig en rekke ‘true crime’-magasiner hos Narvesen også. I motsetning til de fleste kriminalromaner er kriminalmagasinene om virkelige hendelser – og dermed kanskje enda skumlere?

Narvesen kan også by på andre slags påskemysterier, som for eksempel magasiner med kryssord, sudoku og quiz. Fine aktiviteter, både alene og sammen med familie og venner.

Kid Interiør

Gjør hjemmet eller hytten klar for påsken, med interiør og dekor i gylne og duse farger. Påsken er en fin tid for å sitte lenge rundt frokost- og lunsjbordet, eller ta seg tid til å gjøre ting sammen. Vi har samlet noen av våre favoritter fra Kid Interiør, som tips til hvordan du kan skape påskestemning når dere samles rundt bordet.

Påskeegg

Enten du skal arrangere påskeeggjakt eller bare ha en godteskål til hjemmet, så har Kid et godt utvalg av dekorative påskeegg. Her kan du finne fire varianter av eggene, som både matcher hverandre og passer fint alene. Eggene har flat bunn, og kan dermed fungere som dekorativ pynt også når de ikke er fulle av godteri.

Servietter

Påskeservietter kan pynte opp ethvert bord. Kanskje fine servietter også kan inspirere til å holde bordet ryddig gjennom hele påskeuken? Vi mener i hvert fall at disse lekre påskeserviettene – som finnes i gult og grønt – kan gi stemning til både bordet og måltidene du skal spise ved det.

Vi ønsker deg en frisk og vårlig handel på Fornebu S – velkommen skal du være!

Logg inn