Pynt deg til sankthansaften: Fornebu S har produktene!

Snart er det tid for å feire sommersolvervet med bål, latter og stemningsfulle sommerøyeblikk. La deg inspirere av våre spennende butikker og brede utvalg.

19/06/23 Mote og sko Sport og fritid

Sankthansaften er mer enn bare en feiring. Det er en tid for fellesskap, for å koble seg til naturen og for å reflektere over det som har vært og det som kommer. Det er en natt der vi ærer sommersolvervet og feirer lysets seier over mørket. Den lave solen denne aftenen nærmest gløder på det den treffer – i seg selv en flott ramme for gode sommerminner.

Vi har tatt turen rundt på senteret, og funnet frem produkter som gjør deg klar til sankthansaften!

Høyer

Med det varme været og den lyse sommernatten, er det viktig å finne klær som passer både stemningen og været. Så nå er det på tide å handle nye klær til årets lyseste natt! Du finner elegante, lange sommerkjoler hos Høyer på Fornebu S.

POM

Vil du pynte deg med et statementplagg på sankthansaften? POM har trendy klær for deg som liker å synes i mengden. At både Parker print-vesten og Datris Knit Parchemin også kan varme utover kvelden, er en bonus i seg selv!

Linestore

Linestore er blant butikkene der du kan finne en rekke stilige produkter for menn som vil ha noe nytt til sankthansaften. Uansett hvilken stil du velger, er det viktig å huske på at komfort er nøkkelen. Velg plagg som passer godt og lar deg bevege deg fritt!

En varmende kveld

 

Sommerkveldene kan være lunefulle: Et øyeblikk er det stekende varmt i solen, men raskt kan det bli overskyet. Og det er rett og slett ikke morsomt å måtte gå hjem fordi man fryser, eller er i ferd med å bli syk. En fleecejakke fra Patagonia kan være det rette plagget for den vakre sankthansnatten – og den som gjør at festen ikke slutter når solen går ned.

Eller hva med en deilig genser i ull- og nylon-blend fra POM? Den er et flott eksempel på ‘mote med ansvar’-bevegelsen, der motebransjen går inn for å bruke materialer på en bærekraftig måte. Dette er også et plagg som sikrer deg gode sommerminner til langt på kveld, lenge etter at solen har forlatt festen.

Skoringen

Espadrillos er en klassisk sommersko som har vært populære i mange år. Med sin naturlige tauverksåle og mykt semsket skinn på overdelen, gir de en avslappet og sofistikert følelse. Du kan bruke dem med et par lette bomullsshorts og en t-skjorte for en avslappet sommerlook. Hvis du ønsker å kle deg litt mer opp, kan du kombinere dem med en sommerkjole eller et skjørt og en bluse. Espadrillos gir antrekket en uformell eleganse og gir deg muligheten til å gå komfortabelt gjennom hele Sankthansaften-feiringen.

Tilbehør til sommerkvelden

Siluette:

Er du klar med solhatt, strandbag og drikkeflaske for en stemningsfull feiring ved havet? Med det rette tilbehøret på plass er du rigget for en sankthansaften med bølgebrus i bakgrunnen. Du kan nyte solen, leke i bølgene og ta del i festlighetene med stil. Det er bare å pakke strandvesken, ta på deg solhatten og se frem til en minneverdig og fargerik feiring ved havet.

Kid:

En stråhatt er et klassisk og tidløst tilbehør som passer perfekt til sommersesongen. Den naturlige stråstrukturen gir en avslappet og bohemsk følelse, samtidig som den beskytter hodet og ansiktet mot solens sterke stråler. Slik kan du kan holde deg sval og komfortabel selv på de varmeste dagene. Med stråhatt på hodet og et lekkert piknikteppe i bagen er du klar for den deilige sankthansaften.

Linestore:

Sankthansaften er ofte preget av lange samtaler og latter med venner og familie. Det fargerike pleddet fra Linestore blir et samlingspunkt, en plass der alle kan samles og dele øyeblikk sammen.

 

Vi ønsker velkommen til Fornebu S for en hyggelig og inspirerende handel – sees vi ute ved et bål på sankthansaften?

Logg inn