Slik handler du trygt på Fornebu S

Her er våre tips for å sikre en trygg og god handleopplevelse for alle.

28/04/21 Informasjon

Vi på Fornebu S har din sikkerhet og helse i fokus. Nå som regjeringen har innført nye tiltak anbefaler vi alle våre besøkende å lese anbefalingene for en trygg handel på Fornebu S gjennom hele julen.


Bruk hele åpningstiden vår

Vi ønsker deg fortsatt hjertelig velkommen til Fornebu S. Vi har laget en oversikt over når det er best å besøke oss. Vi har delt inn åpningstidene våre i tre farger, som indikerer antall besøkende på ulike tidspunkt. Planlegg handleturen din slik at du besøker oss på tidspunkter som er grønne.

Du ser også vårt nivå når du går inn en av våre innganger, nivået som vises måles av live kundetellere.

Hold avstand og bruk munnbind

Vi følger de nasjonale reglene på senteret og ber besøkende bruke munnbind der det ikke er mulig å holde minst én meters avstand. Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind.


Planlegg handleturen

Ved å planlegge kjøpene dine før du besøker oss, kan du gjøre unna handleturen raskt og effektivt. Vi oppfordrer også så langt det er mulig å kun ta på varer du selv skal kjøpe, og til å betale med bankkort istedenfor kontanter.

Vi har også flere antibacstasjoner som vi ønsker at alle våre kunder benytter før, under og etter handleturen.

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge de til enhver tid gjeldene retningslinjer for Covid-19 og ønsker dere en fin og trygg handel.

Med vennlig hilsen oss på Fornebu S

  • Stikkord: fornebu s, sikkerhet, tiltak, Tips

Logg inn