Tradisjonsrikt håndverk og gode råvarer
Hos Maya’s er kvalitet en selvfølge. De henter førsteklasses råvarer fra leverandører som Felloni Spekehus, Laks & Vilt Sentralen og Strøm Larsen for å skape unike smaksopplevelser.
– Vi lager nesten all mat fra bunnen av, med ekte italiensk håndverksånd, forteller Domenico. Gnocchien lages av fersk pastadeig fra en av restaurantens beste leverandører, mens den tradisjonelle napolitanske pastasausen er laget på San Marzano-tomater. Restaurantens bolognesesaus tilberedes i nesten et helt døgn for å oppnå den dype, autentiske smaken – en nøkkelingrediens i deres høyt verdsatte lasagne.
Italienske klassikere og en eksklusiv vinbar
På menyen finner du retter som bruschetta, carpaccio, pizza, antipasti og italienske supper- rett og slett alle de klassiske måltidene med opprinnelse i det italienske kjøkkenet
I restaurantens vinbar tilbys et nøye utvalgt sortiment av italienske og franske viner – perfekt til et godt måltid eller et avslappende glass etter jobb. Maya’s tilbyr også private selskaper for spesielle anledninger, for en eksklusiv smaksopplevelse i italienske omgivelser.