Smykk deg med lekre nyheter fra David-Andersen

De rette gull- og sølvsmykkene kan bli noe du bruker til enhver anledning. Vi har snakket med ansatte hos David-Andersen på Fornebu S, som kan anbefale flotte nyheter.

24/04/23 Nyheter

Gull- og sølvsmykker hever et antrekk, uansett hva du har på deg. Med årene blir slike smykker det du tar vare på når du tar opprydningen i smykkeskrinet. De kan dessuten gå i arv – og glede nye generasjoner. Så hva med å investere i et flott smykke – eller et smykkesett – du kan ha glede av i mange år fremover?

Vi har tatt en prat med David-Andersen på Fornebu S, som har funnet frem et flott utvalg av nyheter for våren og sommeren. Så da er det bare å la seg inspirere – enten det er til livets store anledninger, eller til hverdagens øyeblikk.

 

Lanserer ny smykkekolleksjon

Hvis du vil ha siste nytt innen smykketrender, har David-Andersen med sin nye kolleksjon mange flotte tips til deg. Her finner du superfine trendsmykker i forgylt sølv, fargestener og perler ­– til hyggelige priser. Alt sammen passer perfekt til våren og sommeren.

Den inhouse-designede kolleksjonen er klar til å ta deg imot – og bidra med nye favoritter til smykkeskrinet ditt.


Chains

Blant trendene David-Andersen har observert, er det å «stacke» smykker – altså å bruke flere armbånd og kjeder i ulik stil, for å lage personlige kombinasjoner og uttrykk. For eksempel kan du bruke flere halskjeder – og i den nye kolleksjonen fra David-Andersen finner du flere flotte smykkelenker som egner seg for «stacking»-trenden.

Stenene er topaz, citrin og peridot – og er så duse i fargene at de lett lar seg kombinere med smykker du allerede har. Smykkene er laget av forgylt sølv.

Creoler

Creoler (øreringer) er også i trendbildet, og David-Andersens øreringer med baguette-slipte edelstener i friske farger kan bli en ny sommerfavoritt for mange. De vakre tonene i edelstenene hinter om hva årets lyseste dager kan by på – for eksempel bobler i glasset, skyfri himmel og lange dager på stranden. Stenene er topas (blå), citrin (oransje), hvit topas (hvite) og peridot (grønne).

Smykkesett med firkløver

Våren og sommeren er dessuten årstider for mange viktige begivenheter: Enten det er konfirmasjon, første dag i ny jobb, eksamenstid, en dåp, et bryllup eller en bursdag – så kan det være fint å ha med hell og lykke på veien! En firkløver er et klassisk symbol på nettopp det å ønske noen lykke til med de store og små tingene som kommer.

Smykkene er laget av forgylt sølv.

Panserhjerte

Hva med et hjertesmykke til en du er glad i? Hjerter er i seg selv et av verdens mest kjente symboler, og brukes daglig over hele verden. Det er i seg selv vakkert at nettopp dette universelle symbolet står for kjærlighet og omtanke.

David-Andersen på Fornebu anbefaler to hjertesmykker der hjertene er delikate, små detaljer i smykkenes design. Det handler ikke om prangende kjærlighet, men om den du kan bære med deg hvor som helst – i alle anledninger.

Smykkene er laget av forgylt sølv.

Kombiner stener og perler

Blant smykketrendene i år finner man som nevnt en trend der det handler om å kombinere smykker med ulike design, for å skape sitt helt egne uttrykk. David-Andersen anbefaler fire armbånd som kan hjelpe deg med å oppnå «looken»: To av dem med edelstenene du også finner i halskjedene og øreringene, og to av dem med kritthvite perler.

Med disse lekre smykkene er du pyntet for enhver anledning – enten det er møter på jobben, hagefester eller en tur på byen.

Vi på Fornebu S gleder oss til å se deg igjen; velkommen til en hyggelig og avslappende handel!

Logg inn