På tide å gjøre seg klar til våren og sommerens store festligheter!

Vi har alt du trenger for å finne det perfekte festantrekket - uansett anledning.

08/05/24 Mote og sko

Enten du er på jakt etter noe som er elegant og sofistikert i stilen, eller noe som er mer avslappet og romantisk. Velkommen innom for en hyggelig handel, vi står klare til å hjelpe deg slik at du kan feire våren og sommeren med stil!

Herlige vårnyheter hos Me & My Cousin

Linplaggene har kommet for å bli i år! Og med dette linsettet fra Ella&Il får du den perfekte kombinasjonen av stil og komfort i samme plagg. Settet består av den klassiske og feminine volangblusen, Louise Linen Top, og den avslappede buksen, Immi Linnen Pants

Settet kan både styles opp og ned – avhengig av hvilken anledning det skal brukes til. Den myke teksturen og den luksuriøse følelsen som lin gir mot huden gjør dette settet helt enestående – vi elsker!

Den elegante Sophie S Voile Dress fra Neo Noir er virkelig litt av en drømmekjole! Kjolen er laget i et mykt og lett bomullsmateriale, og passer dermed perfekt til våren og sommerens festligheter. Det lagdelte skjørtet, de søte volangene og den elastiske linningen i midjen gir kjolen en romantisk og feminin passform. Du finner kjolen både i klassisk hvit og lyseblå – rett og slett det perfekte valget dersom du ønsker å gå for en tidløs og feminin look til våren og sommerens festligheter!

Bohemsk romanse hos Trent&Trent

Disse vakre kjolene fra Miss June er en av vårens andre store favoritter denne sesongen! 

Miss June har satt sammen en kolleksjon av kjoler som virkelig fanger essensen av våren og sommerens skjønnhet. 

Dette er noen av våre favoritter: Valeria-kjolen med delikate broderidetaljer, Emilia-kjolen med sitt karakteristiske mønster, og den supersøte Alessia-kjolen som både har en romantisk og feminin look. Dra innom Trent&Trent for å sjekke ut hele kolleksjonen fra Miss June, vi kan nesten love at du vil finne noe du liker!

Gjør deg festklar fra topp til tå hos POM! 

Vi blir aldri lei av lyseblå kjoler – spesielt ikke når det kommer til våren- og sommerens festligheter! Kjolen Vlaire Eyelet Blue Dress fra Sea New York har et helt utsøkt broderi, noe som gir kjolen et eksklusivt preg – og det flatterende snittet gjør at denne passer til de fleste kroppsformer. Kjolen Nubia Long fra Sand faller elegant mot kroppen, og er i tillegg svært behagelig å ha på. Vi elsker dem begge!

Husk at tilbehøret også spiller en rolle når man kler seg til fest! Og dersom valget faller på en slik elegant og søt kjole som disse, kan det passe ypperlig med litt bohemsk sjarm til. Denne smekre og lille vesken fra Beck Söndergaard, Vilda Hollis, vil sette prikken over i´en til antrekket.

Like viktig som det er med riktig tilbehør, er det med riktig type jakke til festantrekket! Hos POM finner du et stort utvalg av jakker som passer til det meste. Vi har plukket ut noen av våre favoritter. 

  • Den klassiske frakken, Bilglia Trench Coat fra Weekend Max Mara, har lenge stått  på ønskelisten vår. Den er virkelig en investering – både i stil og kvalitet, og passer like godt til hverdags som til fest (noe som er et stort pluss). I tillegg er materialet vanntett, så frakken kan fint brukes til alle slags typer vårvær. 
  • Jakken Camela Jacket fra Sand er den perfekte jakken til å slenge over en av våren og sommerens vakre kjoler, og vil gi antrekket ditt en avslappet look. Vi digger at også denne passer like bra til hverdags som til festantrekket!
  • Dersom du ønsker en litt mer sofistikert og feminin look, er jakken Veste Fedji fra BA&SH et ypperlig valg! Tidløst design, perfekt passform og kvalitet som varer – trenger vi å si mer? Dette er rett og slett en vinner uansett hvilket festantrekk du velger.

Sofistikerte og stilfulle antrekk fra Volt

Dette antrekket er midt i blinken for den moderne mannen som både ønsker å se stilig og sofistikert ut! Noble Check dobbeltspent blazer og dressbukse i lys grå fra These Glory Days passer både inn i formelle og litt mer avslappende settinger. Dersom anledningen heller mot det mer formelle, kan du gjerne style denne med en finskjorte og legge til et mørkebrunt silkeslips og et matchende tørkle i lommen. Og nå som våren er i sikte, er disse råkule solbrillene fra A.Kjærbede midt i blinken til!

Tre inn i Philip Conradsson verden med dette nøye utvalgte antrekket – som han selv har satt sammen for VOLT. Vi trenger ikke si mer enn at dette er den perfekte blandingen av formell eleganse og sofistikert stil! Antrekket får uten tvil en tier av oss.

Klassiske og moteriktige polo-skjorter fra Follestad

Poloskjorten er en slager dersom du ønsker å pynte deg til fest samtidig som du holder det litt nedpå og er komfortabel i stilen. Den kan fint kombineres både med jeans og dressbukser – så her har du mange ulike kombinasjoner å velge mellom. Hos Follestad finner du et bredt utvalg av poloskjorter av høy kvalitet. 

Her er noen av våre favoritter denne sesongen. Klassiske poloskjorter fra Stenströms laget i en fin blanding av lin og bomull gjør dem perfekte å bruke på en varm vår- eller sommerdag. Poloskjorten fra NN07 er designet med åpen krage og har en litt mer avslappet look. Alle er like fine på hver sin måte, og til hvert sitt bruk!

Sko deg hos Grændsen!

Fullfør antrekket med et par sko som matcher festantrekket! Hos Grændsen finner du et bredt utvalg finsko, både til dame og herre.

 

Her er noen av våre favoritter til dame: 

  • Semsket loafers fra Stockholm Design Group: Klassiske og elegante loafers som er svært behagelige å ha på. Her får du sko av skikkelig kvalitet og med et tidløst design som vil vare i mange år fremover!
  • Elegante espadriller fra Stockholm Design Group: De perfekte skoene til ethvert festantrekk på en varm vår- og sommerdag. Designet og passformen gjør at disse også passer fint til jeans, kjoler og shorts.
  • Campo fra Veja: Kule sneakers for deg som ønsker en litt mer sporty look. Vi falt pladask for fargen på disse og kan garantere at det vil sprite opp festantrekket! Et stort pluss at alle Veja-sko er laget av bærekraftige materialer!

Her er noen av våre favoritter til herre: 

  • Loafers fra Stockholm Design Group: Allsidige og elegante loafers som er laget for å sitte ekstra komfortabelt på foten. Et “must-have” for enhver mannlig garderobe.
  • Heritage Court Sneaker fra Ralph Lauren passer både til hverdags og fest. Det klassiske designet på disse gjør at du kan bruke dem til de fleste antrekk og fargekombinasjoner.
  • Retro Sneakers fra Stockholm Design Group: Komfortable og stilige sneakers i et kult design som er inspirert av klassiske basketballsko. Gummisålen gir god stabilitet og komfort, mens de myke innersålene sørger for en svært behagelig passform.

Logg inn