Sprell sprer glede og har åpnet ny butikk på senteret!

Sprell åpnet dørene 4. mai til sine nye flotte butikk!

24/04/24 Aktiviteter på Fornebu S Informasjon Nyheter

Den anerkjente leketøysbutikken Sprell har åpnet en ny flott butikk på senteret! Med et bredt utvalg av kvalitetsleker, babyutstyr, interiør til barnerommet – og mye mer, lover Sprell å bli et kjærkomment tilskudd til nabolaget her på Fornebu. 

En leketøysbutikk med øye for fremtiden

«Vi har fulgt med på utviklingen av Fornebu i mange år nå, og gleder oss stort over å endelig kunne bli en del av dette spennende og voksende området,« innleder daglig leder hos Sprell, Christian Sogn Iversen. Videre forteller han at valget om å åpne ny butikk på Fornebu S var enkelt for Sprell. “Fornebu er jo på god vei til å bli et sted hvor utrolig mange småbarnsfamilier bosetter seg. Med dette følger naturligvis også et behov for en lokal leketøysbutikk som har et godt utvalg av kvalitetsprodukter”, utdyper Iversen.

Sprell-butikken på senteret er hele 350 kvm stor, og her vil du finne et bredt sortiment av leker for barn i alle aldre. I tillegg til leker, vil butikken også ha et godt utvalg av babyutstyr – fra vogner og senger til klær og utstyr til de minste. De som er på utkikk etter interiør til barnerommet, vil også finne mye fint hos Sprell. «Vi har også ha et eget lekehus til barna i butikken hvor de kan leke og kose seg,» røper daglig leder.

Mer enn bare salg av produkter

Sprell tilbyr kundene som kommer innom butikken deres mer enn bare produkter de kan kjøpe, for så å dra igjen. Formålet er å skape en møteplass for familier og barn i området, og det vil blant annet bli avholdt en rekke aktiviteter i butikken (i tillegg til salg av en rekke kvalitetsprodukter). For å nevne noe, vil det bli arrangert faste lekegrupper, kreative workshops med jevne mellomrom og spennende eventyrstunder i butikken…

For oss er det viktig å kunne tilby kundene våre noe mer enn det de finner og møter på i andre «vanlige butikker,» understreker Iversen. Utover å være en leketøysbutikk, skal Sprell nemlig også være et sted hvor barn kan leke, lære og ha det gøy sammen – både med familien og andre kjente!

 

En bevisst aktør i markedet 

“Konseptet har vært etterlengtet hos våre kunder og treffer markedet vårt svært godt. Vi gleder oss veldig over å ha fått Sprell som leietager hos oss”, sier senterleder Jim Thorshaug Rengård. Sprell er en bevisst aktør innen markedet av leketøysprodukter og barneutstyr. Deres hovedfokus i innkjøp og utvikling av varer er at produktene deres skal stimulere til kreativitet, utforsking og samspill mellom barn og voksne. Sortimentet i butikkene består også av et bredt utvalg treleker – samt leker som er laget av bærekraftige materialer. Du kan derfor alltid være sikker på at det du finner hos Sprell er nøye utvalgt og oppfyller visse satte kriterier

Vi vil barns beste, og mener det er viktig å tilby leker som er av høy kvalitet og som holder lenge, poengterer Iversen. Vi ønsker rett og slett å være et motstykke til “bruk-og-kast-kulturen”, og tilbyr derfor leker som barna kan ha glede av i mange år.

Vi gleder oss skikkelig til å vise frem vår nye butikk på senteret, og ikke minst til å bli kjent med familiene på Fornebu, sier en spent Iversen. Og så håper vi selvfølgelig på at Sprell vil bli et kjært sted for barn og voksne her i området i mange år fremover.

 

Sprell sine visjoner, og målsettinger for fremtiden

Det er hele 28 år siden Sprell åpnet sin aller første butikk. Fra dag én av har butikkjeden hatt et sterkt fokus på å tilby leker og utstyr til barn av kvalitet – og med mening. En visjon som har vist seg å være strategisk riktig, for i løpet av disse årene har kjeden stadig vokst seg større. I dag teller Sprell 26 butikker fordelt mellom Norge og Sverige – fra øverst i nord til nederst i sør, og opplever videre en stor etterspørsel etter flere fysiske butikker. 

Vi har sterk tro på fysisk handel i dagens digitale tidsalder, sier Iversen. For oss er det viktig å ha butikker tilgjengelig for folk der hvor familier og barn bor, slik at de kan komme innom og vi kan sikre at handleopplevelsen hos oss blir noe unikt.

Den nye butikken på Fornebu S er et viktig steg i Sprell sin videre satsing. De ser frem til å bli en del av lokalsamfunnet her på Fornebu, og kan garantere at butikken vil bli et sted hvor barn og familier kan komme innom for en spennende og inspirerende handel og ikke minst: Å ha det gøy!

Logg inn