Sprukken vinterhud og tørt vinterhår? Prøv dette!

Vi har snakket med ansatte hos flere egenpleiebutikker på Fornebu S, og fått tips om hva de kan anbefale i vinterkulden.

03/02/23 Velvære

Vi kjenner alle til følelsen av sprukken, gusten vinterhud og tørt vinterhår. Det er høysesong for hud og hår som trenger litt hjelp, og mange av oss kjenner på ubehag som fort kan vare i flere uker eller måneder.

I et mylder av produkter kan det være vanskelig å finne akkurat det som er riktig for deg. Derfor har vi tatt en spørrerunde på senteret! Her kan du se hva flere av butikkene for hudpleie/egenpleie vil anbefale vintertrøtte kunder.

Apotek 1

Dermica Barn Kuldestift

Dermica Barn kuldestift fukter, mykgjør og gir hud og lepper en beskyttende hinne som forhindrer tap av fuktighet ved kaldt vær. Den er lett å påføre – og er godt egnet til mindre hudpartier som lepper, nese og kinn. Produktet kan brukes av både barn og voksne, og inneholder verken parfyme eller vann.

Pris i butikk: 89,90 kr

Pris på nett: 89,90 kr

 

Ren Evercalm Overnight Recovery Balm

For sensitiv hud er denne intense og reparerende nattkremen nøkkelen til en myk og harmonisk hud. Kremen kan også brukes på dagen, når huden er ekstra tørr. Produktet inneholder aktiverte oljer fra mandel, oliven, linfrø og agurker, solsikkeolje og jojobaekstrakt, som reparerer hudbarrieren og forebygger fuktighetstap

 Pris i butikk: 584,90 kr

Pris på nett: 424 kr / (254 kr på salg)

 

Nuxe Reve De Miel Ultra Comforting Face Balm 

Denne ansiktskremen beskytter huden mot ytre påvirkninger som vind og kulde. Inneholder Propolis og honning, og passer som dagkrem, nattkrem og kuldekrem.

Pris i butikk: 329,90 kr

Pris på nett: 329,90 kr (231 kr på salg)

 

Nuxe Huile Prodigieuse

I vinterkulden kan også håret trenge litt ekstra omtanke. Denne oljen er nærende, reparerende og beskyttende for hår, ansikt og kropp.  Oljen er 100% økologisk, og inneholder appelsinblomst, bergamott og lavendel.

Pris i butikk: 449,50 kr

Pris på nett: 449 kr (315 kr på salg)

Oljen kan anvendes som et serum under ansiktskremen og på kroppen, alene eller i tillegg til annen bodylotion. Oljen kan dessuten brukes i håret, enten som hårkur eller som hårolje for å gi ytterligere glans.

RÅH

Maystar Cellular Expression Vitamin C

Denne kremen er perfekt for dem som vil ha masse glød. Den inneholder vitamin C, A, E og F samt hyaluronsyre. Dette gjør kremen dypt fuktighetsgivende og beskyttende for hudens celler.

Pris i butikk/på nett: 845 kr

Maystar Caviar Therapy

Denne kremen er ideell for en eldre, aldrende og tørr hud. Produktet inneholder kaviarekstrakt, som virker dypt nærende.

Det er dessuten viktig å huske på å gi huden en peeling selv når den er tørr, for da virker krem og serum dypere. Disse seriene har også gavepakker som inneholder både serum, krem og ampuller. Til veldig god pris.

Pris i butikk/på nett: 1163 kr

Gavepakkerpris: 

Skulle det passe bedre med en gavepakke, har RÅH flere av disse. Det finnes tre ulike pakker, med definerte produktlinjer. Pakkene er foreløpig kun til salgs i fysisk butikk – en fin grunn til å ta en tur innom Fornebu S!

Pakkene heter:
Hydrovect: 1240 kr
Caviar: 1730 kr
C-vitamin: 1310 kr

Maystar Hydrovect O2

En krem for de unge! Denne kremen er også en favoritt blant menn. Den gir mye fuktighet og trekker raskt inn i huden, og inneholder blant annet sjøkamomille, planktonekstrakt og ribose.

Pris i butikk/på nett: 758 kr

Beth’s Beauty

K18 Leave in Molecular Repair Hair Mask

Denne hårmasken er en intensivbehandling som reparerer, styrker og forbedrer hårets elastisitet på 4 minutter, samtidig som håret blir mykere og lettere å gre ut.

K18Peptide er molekylet som er klinisk bevist å reparere skader på håret på bare fire minutter. Patenterte K18 er en permanent løsning og er det første produktet som bruker biomimetikk for å gjenopprette keratinkjedene i håret.

Pris: 795 kr

Sprekenhus Hand Lotion Oriental Plum

Det er viktig å ta godt vare på hendene i vinterhalvåret, da de er utsatt for vær og vind og ofte kan bli tørre og sprukne. Denne mykgjørende håndkremen fra Sprekenhus inneholder argan og safrantilsteloljer, som behandler tørr hud. Kremen dufter av herlig orientalsk plomme.

Pris: 600 kr

Beth’s Beauty SOS Repair

SOS Repair er en fuktighetsgivende, reparerende og beskyttende krem som kan brukes av alle. Den er skapt for å beskytte huden vår mot det skandinaviske klimaet, og temperaturforandringene det medfører å bo her. Ved påføring skaper SOS Repair en beskyttende barriere mot ytre påvirkninger på hudoverflaten. Kremen beskytter dessuten mot forurensning og ekstremvær. Den har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden, og passer for alle hudtyper og aldre. Vinner av «Redaksjonens favoritt» i ELLE Beauty Awards 2023.

Pris: 795 kr

Oribe Serene Scalp Balancing Shampoo

Opplever du en tørr, irritert og flassende hodebunn om vinteren? Da er dette shampoen for deg. Serene Scalp Balancing Shampoo inneholder salisylsyre, som skånsomt rengjør og beroliger hodebunnen. Etterlater hodebunnen balansert, og håret glansfullt.

Pris: 509 kr

 

Vi håper du har funnet mange gode tips for din hud og hår i denne artikkelen, og ønsker deg velkommen til Fornebu S!

Logg inn