Stilige og sporty vinterantrekk

Bli en showstopper i snøen på fjellet eller i byen denne vinteren. Vi har latt oss inspirere av vinterens trender, og gir deg også gode tips for å holde på varmen gjennom uteaktivitetene i tiden fremover.

25/03/21 Mote og sko

Skidressen

Ikke vær redd for å skille deg ut i vinter med en stilig skidress uansett om du skal frese nedover bakkene eller hygge deg i solveggen fremover. Hos Trent & Trent Fornebu finner du både fargespreke og nedtonede varianter av denne vinterklassikeren. Butikken har flere variasjoner inne, og har tipset oss om råtøffe sett i beige eller ruby-rødt! Navnene på produktene under er Rocky skibukse kombinert med Strong jacket.

Ønsker du deg et mer nedtonet utrykk tilbyr Trent & Trent også en stilig utgave i beige og sort, som du kanskje allerede har lagt merke til via vår Instagram-konto. Skijakken heter Auburn, og den tilhørende buksen heter Pippa.

Topp opp dette antrekket med stilige Moonbots. Disse har blitt en essensiell del av vintergarderoben de siste årene, og nå har Moonboots og Goldberg gjort en fersk kolleksjon sammen. Hos Trent & Trent finner du disse varme støvlene i en klassisk sort farge. De kommer i to forskjellige størrelser som skal dekke de fleste skostørrelser. På dager med mye snøvær er disse også perfekte for spaserturer ute i naturen.

Hold på varmen gjennom dagen

Det blir vanskelig å holde aktiviteter i snøen gående om man ikke holder på varmen. Pass på å sikre deg gode basisplagg av ull i både topper og underdeler. Sørg også for å velge ullundertøy med isolerende egenskaper og gode passformer.

Cubus Fornebu S har et godt utvalg ullundertøy til både dame, herre og barn. Du finner blant annet denne serien i 100% merinoull, som er en myk og kløfri ull. Den gir deg en god og behagelig følelse mot huden. Denne longsen har god stretch, og er høy i livet.

Ikke glem luen!

Hos Anton Sport finner du en rekke sporty luenyheter denne vinteren. Perfekt for en dag i bakken, eller bare for spaserturer ute i kulden. Her ser du tre utgaver fra Johaug og Kari Traa.

Johaug grå og rød, 399,- (medlemspris 199.-), Voss hvit lue fra Kari Traa, 599,- (medlemspris 299,-) og orange fold beanie fra Johaug 299.- (medlemspris 199.-).

Nyheter for barna

Sikre antrekkene som barna kan boltre seg i ute mens vinter blir til vår. Fra stilige jakker til praktisk underlag i ull-og bomullsblanding. Du finner du alt du trenger til en dag i snøen her på Fornebu S. Basisplaggene behøver ikke være kjedelige, hos Cubus finner du også en rekke longs i morsomme prints og farger som garantert vil falle i smak hos de små Longs i ull- og bomullsblanding, 249.- hos Cubus Fornebu S.

Sørg for å holde barna tørre i vannavstøtende plagg for lek og morro i snø- og regnvær i vinter. Hos Lindex Kids finner du både skallbukser og dresser samt tilbehør i morsomme farger. Skallbukse, 249,-, vannavstøtende votter 129,- og skalldress med leopardmønster 599.-.

  • Stikkord: Anton Sport, Cubus, Lindex Kids, Skisett, Trent & Trent, Vinterklær, Vintermote

Logg inn