Systue og rens = Stell Fornebu s

Repairable og Renseri.no er tjenester du finner på nett. Nå har de to funnet tonen og blitt fysiske samboere. Ta godt imot de dyktige reparatørene i den lille systua på Fornebu S.

29/12/20 Mote og sko

Repairable og Renseri.no tilbyr tjenester som passer som hånd i hanske, reparasjon og rens av eiendeler du holder av. Repairable er en oppstartsbedrift som har som mål å redusere tekstilsvinn og forlenge levetiden på plagg. Renseri.no startet opp som Vinderen Rens AS i 1986 og er en kjent og populær renseritjeneste med et sterkt fokus på miljøvennlig drift i alle ledd.

– Fornebu S er verdens mest miljøvennlige kjøpesenter, et fantastisk område i vekst og med økende besøkstall. Profilen passer veldig bra med Renseri.no sitt fokus på sirkulærøkonomi og mer miljøvennlig rens, sier utviklingssjef Carl-Peter Lian.

– Fornebu S er et grønt senter, enormt kult. Sammen med Renseri.no åpner vi nå vår første egne reparasjonshub og er glade for å bli kjent med Fornebu som faktisk også er mitt nærområde. Jeg bor på Lilleaker med fransk mann, tre barn og åtte høner og gleder meg over sykkelturer til Fornebu med det fantastiske tilbudet som er her smiler gründer, Ingvill Vasset Kerob.

Vil gjøre en forskjell

Ingvill, som startet Repairableprosjektet for to år siden, jobbet tidligere i Nespresso med bærekraft. Familien, som den gang bodde i Sveits, ble grønn.

– Lørdagsaktiviteten der kunne gjerne være å dra til resirkuleringsstasjonen. Med meg i bagasjen har jeg familietradisjoner innen tekstilbransjen på Sunnmøre. Jeg var alltid veldig glad klær og kunne ikke forstå hvorfor ikke flere ville reparere. Det var der ballen begynte å rulle. Nå har vi fått fantastisk støtte fra Innovasjon Norge, samt akseloratorprogram. Repairable har i dag en god del transaksjoner som går igjennom vår digitale plattform og blir reparert hos en av våre sertifiserte skreddere. Med systua på Fornebu sørger vi for å ha en fysisk sentral, et flaggskip, der kunden kan levere og møte skredderen personlig. Mongia er vår dyktige reparatør og hun vil være på plass mandag til fredag fra klokken 10.00 – 16.00, forteller Ingvill og legger til at butikkoppdragene vil få prioritet.

Det var Carl-Peters far som startet Vinderen Rens AS (Renseri.no) for over 30 år siden. I dag har kjeden 17 lokasjoner fordelt i Oslo, Akershus og Hedmark. I tillegg tilbyr bedriften konseptet Hvit Snipp som er utarbeidet for bedriftskunder der Renseri.no henter og leverer alt av garderobetøy som dresser, drakter og skjorter på arbeidsplassen.

– Vårt første renseri så dagens lys på Vinderntorget i Oslo i 1986. Faktisk er renseriet den eneste butikken som har eksistert der så lenge. Da Ingvill tok kontakt, fant vi tonen raskt. Sammen står vi for to tjenester som er svært nærliggende, så derfor er vi blitt samboere på Fornebu S. Det handler også om vårt fokus på avfallshåndtering, sortering og gjenbruk. Vi gjenbruker vann, har investert i miljøskånsomme maskiner og det er der vi skiller oss fra våre mange konkurrenter. Vi er dyrest, men vokser på grunn av høy kvalitet, full synlighet og profesjonalitet i alle ledd. Vi både håper og tror at kundene velger oss fordi vi leverer godt og sørger for mindre utslipp og mer miljøvennlig rens, sier Carl-Peter.

Vedlikehold er fremtiden

Eier du tingene dine, eller eier de deg, det er et spørsmål som Ingvill, Carl-Peter og mange med dem stiller seg om dagen. Tenk derfor ekstra når du ønsker å gjøre nye innkjøp. Kan du i stedet reparere noe du allerede har? Kan du kjøpe noe som er mer holdbart, som du kan ha i flere år og sesonger, så du slipper å kjøpe nytt hele tiden?

Hos Stell vi du finne hyggelige medarbeidere som tar deg imot for råd og veiledning. Når Mongia i systua er ferdig for dagen klokken 16.00, kan du fortsatt levere inn dine vedlikeholdsoppdrag, for det hyggelige lille lokalet er betjent fram til senteret stenger.

– Vi gleder oss virkelig til å bli kjent med alle de andre aktørene og butikkene på Fornebu S og ønsker alle hjertelig velkommen til våre moderne og up to date lokaler i Stell. Nevnte vi at vi har strykebrett i systua? Vi vil gjerne at du skal vite at vi har alt på stell. Vi vil sørge for vedlikehold fra A til Å slik at du kan glede deg over dine eiendeler lengst mulig, er lovnaden fra miljøentusiastene i det nye partnerskapet på Fornebu S.

  • Stikkord: fornebu s, Renseri, Repairable, Stell

Logg inn