Ta lunsjen på Fornebu S!

Hos oss finnes noe til enhver smak! Et bredt utvalg av spisesteder tilbyr deilige og fristende lunsjalternativer. Fra fersk bakst og nypresset juice - til sushi og italiensk kvalitetsmat, for å nevne noe…

08/03/24 Mat og servering

Godt brød

Hos Godt brød i første etasje kan du nyte fersk bakst laget med ekte kjærlighet og med fokus på økologi gjennom hele linjen. Kafeen tilbyr et bredt utvalg av ulike brødtyper, inkludert glutenfrie alternativer, og alt kommer direkte og ferskt bakt fra eget bakeri på Holmen. Du kan enten velge et av de ferdig påsmurte alternativene deres eller plukke selv blant en rekke ulike påleggsvarianter. 

Dersom du ønsker å forhåndsbestille lunsj til et jobbmøte eller arrangement, tilbyr Godt Brød catering av ulike lunsjmenyer gjennom nettsiden deres. Du kan også ringe direkte og bestille. Den mest populære lunsjmenyen til jobbmat er den såkalte “sesampakken” – denne består av et påsmurt rundstykke med valgfritt pålegg, en valgfri bolle og husets juice. Alternativet “Focacciafest” med pesto, mozzarella, serranoskinke og ruccola er også en klassiker som virkelig kan anbefales! 

Dersom du er glad i fersk og økologisk bakst, er Godt Brød rett og slett det perfekte stedet å nyte en velsmakende og sunn lunsj – enten du spiser i kafeen, tar lunsjen med deg på farten eller til jobbmøtet.

Kaffebrenneriet

På Kaffebrenneriet kan du nyte en deilig lunsj og kvalitetskaffe i en avslappet atmosfære. Her finner du ulike sandwichvarianter, quiche med spinat og feta, i tillegg til enkle salater og wraps. Sandwichene er de mest populære alternativene til lunsj, og disse serveres blant annet med kylling og pesto, samt lokal torshovskinke og brie. Ikke minst er deres egen ferskpressede appelsinjuice en slager til lunsj.

Når du først har tatt turen innom Kaffebrenneriet, er du nødt til å teste ut en kopp kvalitetskaffe fra menyen deres! Du kan enten velge en variant fra deres faste meny eller prøve månedens kaffe. Det spesielle med Kaffebrenneriet er deres unike utvalg av kaffebønner fra forskjellige land, og baristaene her er eksperter på å brygge den perfekte koppen kaffe.

Akkurat nå er månedens kaffe en variant fra Brasil som kommer med en deilig smak av melkesjokolade, marsipan og appelsin. Perfekt til påskekosen!

Med andre ord, dersom du er en kaffeelsker og setter pris på kvalitet, er Kaffebrenneriet det perfekte stedet å ta lunsjen mens du nyter en deilig og forrykende god kopp kaffe.

 

Joe & the Juice

Hos Joe & the Juice kan du nyte en god og næringsrik lunsj fra et utvalg forskjellige ferskpressede juicer, smoothies og deilige sandwicher. Alt er laget med friske og smakfulle ingredienser – og vi kan garantere at du både vil føle deg frisk og sunn etter en lunsjtur hos Joe & the Juice!

Hvis du vil ha noe å spise anbefaler vi å teste ut deres “JOes Club” med kylling, bacon, avocado, mozzarella og pesto på rugbrød. Eller deres “Spicy Tuna” med tunfisk, avocado, rødløk, chili og koriander.

Har du først tatt turen innom Joe & the Juice, så er du nødt til å teste ut en av deres ferskpressede juicer eller deilige smoothies. Alle er laget av 100% frukt og/eller grønnsaker, og disse passer perfekt for deg som ønsker en vitaminrik og forfriskende lunsj. Noen av våre favoritter er “Go Away DOC” – en juice av gulrot, ingefær og eple, og smoothien “Powershake” av jordbær, banan og vaniljemelk!

Bestill maten på forhånd gjennom Joe & the Juice sin egen mobil-app, eller bare dropp innom kafeen deres i andre etasje.

 

Sabi Sushi

Hos Sabi Sushi kan du nyte en autentisk japansk lunsj med et godt utvalg forskjellige sushiretter. På menyen finner du både maki, sashimi, nigiri og futomaki – enten i ferdig oppsatte menyer eller du kan sette sammen dine favoritter til en egen meny selv.

Bento Box er en japansk matpakke som inneholder et utvalg av forskjellige småretter. Denne passer perfekt for deg som ønsker å prøve litt av alt. Du finner tre forskjellige typer Bento Box-menyer hos Sabi:

  • Bento Fornebu: En unik meny som er spesialtilpasset Fornebu. Denne består av seks biter maki, salat med kjøtt, salat og vinaigrette, samt tempura scampi.
  • Bento Sushi: Fem biter sashimi laks, åtte biter laks vårløk, ura maki salat og tempura scampi salat.
  • Kokkens Bento: 16 biter sushibiter – spesielt utvalgt av kokken.

Dersom du er glad i asiatisk mat, er Sabi Sushi det perfekte stedet å ta lunsjen. Restauranten fokuserer på råvarer av kvalitet, og vi kan love deg at du vil finne noe som faller i smak hos Sabi Sushi. Nyt enten maten i restauranten og opplev samtidig et snev Japan, eller ta med deg maten ut på en fin dag.

 

Mayas

Hos Maya’s kan du nyte en autentisk italiensk lunsj med et utvalg av deilige og velsmakende pastaretter, salater og pizza-varianter. Maya´s serverer kun 100% original italiensk mat med fokus på kvalitet og smaker. 

Noen av våre lunsjfavoritter hos Maya´s er disse:

  • Pastaretter: Spaghetti Alla Carbonara
  • Salater: Maya´s Cæsar og Insalata Capa Calda

Pizza: Margherita Di Bufala og Capricciosa

Restauranten har en svært hyggelig og koselig atmosfære hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte måltidet ditt i fred og ro. Legger du lunsjen din hos Maya´s, kan du være sikker på at du blir tatt godt vare på, her står nemlig personalet alltid klare til å hjelpe gjestene på best mulig vis.

 

Lola & G 

Hos Lola & G i andre etasje finner du et bredt utvalg av fristende lunsjtilbud som du kan ta med deg i farten eller sitte ned og nyte på kafeen. De tilbyr en rekke ulike pastaretter, pizza, grillede sandwicher og salater. 

I tillegg har Lola & G et godt utvalg av både desserter, kaffe og drikkevarer. Her anbefaler vi på det varmeste å teste ut deres ferske og hjemmelagde gelato. Iskremen lages direkte på restauranten, her snakker vi ekte italiensk is på sitt beste! De har også en egen barnemeny med forskjellige alternativer som passer godt for de yngste. Uansett hva du måtte være i humør for, kan vi garantere at du finner noe du (og barna) liker på Lola & G!

Logg inn