Urmaker Larsen åpner sine dører på Fornebu S

Urmaker Larsen åpner sine dører 20. oktober 2021 på Fornebu S.

14/10/21 Mote og sko Nyheter

Butikken åpner 20 oktober 2021

Urmaker Larsen åpnet sin første butikk i Sandvika i 1904. Kjeden ble etablert først i 2018 og fikk navnet «Urmaker Larsen» etter at Christian og Nicolai Bjerke kjøpte opp flere lokale urmakere, og nå åpner de sin femte butikk på Fornebu S.

I over 115 år har Urmaker Larsen levert god fagkunnskap, service og opplevelser til sine kunder, og dette lover de å utvikle videre de neste 115 årene for å gi sine kunder en god handleopplevelse. Deres ansatte hjelper deg med småreparasjoner mens du venter, samt at de har et verksted i Oslo som utfører reparasjoner og service på merkene de fører.

Merkene du får på Fornebu blir Oris, Montblanc, Norqain, Tissot, Michel Herbelin, Baume & Mercier, Meccaniche Veneziane,  Movado, Garmin, Seiko og Maurice Lacroix.

Butikken følger produsentenes rutiner og spesifikasjoner ved service/reparasjoner, og alt logges direkte til fabrikkene. Urmakerne sertifiseres og gjennomgår kurs for å være best mulig oppdatert. Deres verksted får tilført renset luft og har overtrykk for å holde støv/urenheter borte. I tillegg har de det nyeste utstyr og verktøy bransjen til enhver tid kan tilby. Husk at ur trenger regelmessig service og ettersyn for å fungere optimalt.

Butikken ligger i første etasje – velkommen til Urmaker Larsen.

Logg inn