Kjøttansvarlig hos Meny deler sine beste tips for å lage deilige grillmåltider, fra saftige biffstykker til smakfulle hamburgere. I tillegg forteller butikksjef på Jernia om det beste grillutstyret for sesongen – fra anerkjente merker som Weber, Char-Broil og Morsø.
Favoritter på grillen
– Jeg er en “biff-elsker”, så når det gjelder grillmat, vil jeg absolutt anbefale å gå for et godt og saftig biffstykke, sier kjøttansvarlig på Meny, Sandra Totland. Biff er jo alltid en slager på grillen! Velg gjerne en biff med bein, da får du mer smak av kjøttet. For eksempel, kan jeg anbefale en entrecote med ben, Côte De Boeuf, denne gir en god og saftig smak når den grilles. Og så anbefaler jeg virkelig å prøve vårt eget grillkrydder til biffstykket, dette består av røkt salt, rosmarin, hvitløk og pepper – og den passer utmerket til alle type biffvarianter!