Vårfavorittene fra Fornebu S

Påsken er forbi og vinteren pakkes ned; våren er endelig hos oss! Når vi går mot lysere tider, er det ekstra stas hvis garderoben reflekterer de deilige dagene vi har foran oss.

21/04/23 Nyheter

Er garderoben klar for en varmende vår og strålende sommer? Uansett kan du finne mange flotte produkter på Fornebu S: Det blir en vår fylt med heklede plagg, ‘denim on demin’, kule mønstre og antrekk som gir et ekstra løft til både blikk og humør. Vi har tatt en runde på senteret og plukket ut våre favorittrender denne våren.

Denim

Denim er en sterk trend denne sesongen. Antrekkene skal gjerne være sammensatt av ulike typer og vask. Det er et stilsterkt materiale som holder lenge i garderoben og en trend vi elsker å se i motebildet, på en modernisert måte.

Visste du at: Denim har eksistert helt siden 1600-tallet – det er lett å glemme at denne tidløse klassikeren har kledd folk i flere hundre år.

Heklet

Heklede sommerklær er et motefenomen som kommer tilbake med jevne mellomrom. Heklede plagg assosierer vi ofte med ferie – og i år inntar heklet mote en større plass i hverdagsgarderoben. Store og små motehus gir oss sin versjon av trenden – og flere har tatt saken i egne hender (bokstavelig talt) og hekler seg plagg og tilbehør.

Lyst til å gjøre som flere andre og lage noe helt unikt? Hos Strikkemagi får du alt du trenger til å hekle. Med riktig utstyr og flotte oppskrifter blir du ekspert på 1-2-3.

Mønstre

Striper, ruter, prikker og blomster er noe du vil se mye av denne våren. Verden har blitt mer oppmerksom på «skandinavisk stil» – og da er gjerne en blanding av disse mønstrene en vinner. En tidløs og allsidig trend som det er lett å kombinere med andre plagg og tilbehør – og som kan både pyntes opp til fest og ned til hverdags.

 

Bærekraftig mote

Vi har sagt det før, men vi sier det igjen: Bærekraft vil fortsette å være en viktig trend i 2023. Forbrukerne har mer kunnskap og setter større krav til at flere merker skal velge miljøvennlige materialer og produksjonsprosesser, samt oppfordre til gjenbruk, reparasjon og oppgradering/omforming av plagg. Merker som Ganni, Envelope 1976 og Stella McCartney er gode eksempler på dette.

Kort sagt: Bærekraft er kommet for å bli, og de bærekraftige valgene er ofte i god kvalitet, som varer.

Følg oss på instagram og bli inspirert av vårens mote

Senteret følger årets trender tett, og vi står vi klare til å hjelpe deg her på Fornebu S!

Vi ses for en hyggelig handel!

Logg inn