Veien til velvære

Vi tilbyr en rekke gode tilbud innen helse og velvære – alt for at du skal føle deg fantastisk!

28/04/21 Mat og servering Mote og sko Velvære

Vi har måttet tilpasse oss en helt ny hverdag, og det kan være lett å glemme å ta vare på seg selv i denne tiden. Ved å sette av tid til egenpleie, står du bedre rustet til å møte verden utenfor.

Frisk opp frisyren

Hos oss finner du hele tre frisør-konsepter: Adam & Eva, Kutt frisør og Modern Design. Alle tre er ledende innenfor sitt virke og har fokus på at du skal få akkurat den frisyren du ønsker deg.

Adam & Eva har nylig flyttet inn i nye lokaler her hos oss, og befinner seg nå rett over gaten fra deres tidligere salong, i annen etasje. Salongen har 12 talentfulle stylister som ønsker deg velkommen. Hårklipp, striper, farge, hair extensions, stuss av skjegg, vipper og bryn. Frisørene fremhever dine beste trekk, gjennom individuelle behandlinger og fokus på kvalitet. For å booke time hos en av frisørene trykk her eller ta kontakt via telefon: 67 21 53 50

Modern Design Fornebu S byr på slagordet «Vi gir deg den gode følelsen» og vi lar oss ukentlig imponere over deres vakre frisyrer som de deler på sin Instagram-konto. Salongen finner du i første etasje hos oss, og den er preget av stilrent og innbydende interiør. Salongen har også et eget spa-rom hvor du kan nyte stillheten og den gode stemningen med en deilig hodebunnsmassasje. Salongen har også en egen make-up artist for de spesielle anledningene. Book inn time her.

Etter et besøk ved Kutt Frisør kommer du til å gå ut med et smil om munnen. De kreative og edgy frisørene står klare for å gjøre hårfrisyren og skjegget ditt fantastisk! Salongen er dekket i 50-tallsinspirasjon og ville farger. I tillegg byr salongen på herlig musikk og god stemning. Her har du dermed både frisør og en mer tradisjonell barber shop i ett! Du bestiller lett en time hos Kutt her.

Velvære fra topp til tå hos RÅH

Hos RÅH Avdeling Fornebu finner du en rekke behandlinger tilpasset dine behov og ønsker. Her finner du hudpleie, kjemisk peeling/slip, aknebehandling, pigmentbehandling, vipper og bryn, hårfjerning, tannbleking, hånd/negler, frisør, fot/pedikyr, make-up og andre kroppsbehandlinger. I tillegg finner du en rekke utvalgte produktlinjer her – håndplukket og testet av RÅH selv.

RÅH ønsker å tilby sine kunder et ekstra godt tilbud i disse tider, og har for tiden en April-kampanje. Behandlingen Dermatude metatherapy er en behandling som virker aktivt på rynker, pigmenteringer og arr. Den er oppstrammende og hjelper på fukighetsbalansen i huden. Den stimulerer produksjonen av kollagen og elastin og hjelper huden din å reparere seg selv. For et optimalt resultat anbefales den som en kur hver 14. dag med 3-5 behandlinger. I april tilbyr RÅH time med Dermatude metatheraphy for 1350.- (før 1650.-)

Du når avdelingen raskt på 22 02 01 00 eller ved å bestille online her.

 

Ta tak i problemet med Klinikk for Alle

Vi arbeider, beveger og lever annerledes enn vi gjorde for kun få år siden. Dette har selvfølgelig en påvirkning på vår kropp og helse, også spesielt med tanke på problemer som kan bli forårsaket av dårlige sittestillinger og lite mosjon på hjemmekontor. I tillegg er det mange mennesker som daglig sliter med smerter i muskulatur og ledd.

Hos Klinikk for Alle avdeling Fornebu finner du kiropraktor, fysioterapi, muskelterapi og massasje, trykkbølgebehandling, såletilpasning, slyngetrening, nål-behandling IMS, transaksjonsbehandling og kostholdsveiledning.

Nakkeproblemer av hjemmekontor?

Ett av spørsmålene Klinikk for Alle ofte har fått den siste tiden er: Hva kan man gjøre selv for å minimere problem grunnet for mye stillesittende arbeid? Klinikken deler et viktig svar: Å ta pauser der du beveger deg er viktig.

Trening fungerer som en kraftmedisin for å løse opp spenninger, og vil kompensere (til viss grad) for inaktive timer foran skjermen. Om tiden ikke strekker til i hverdagen på hjemmekontoret, så vil du komme langt med litt strekk og bevegelse i pausen.

Det mentale påvirker også nervesystemet og dermed også muskulaturen i nakken. Husk å ta mentale pauser, pust dypt og ikke glem å le litt i løpet av arbeidsdagen.

Du finner noen gode øvelser til hjemmekontoret via Klinikk for Alle her: https://youtu.be/BFMjs8tZoXk

 

 

  • Stikkord: egenpleie, Klinikk for Alle, salonger, Velvære

Logg inn