Et gjenåpnet Fornebu S

Alle våre butikker og serveringssteder holder åpent. Fornebu S er fylt med ny og vårlig inspirasjon!

27/04/21 Informasjon Interiør Mote og sko Sport og fritid

Vi informerer gledelig at alle våre butikker og serveringssteder holder åpent (serveringssteder holder også åpent for sittende gjester). Våre ansatte gleder seg til å se deg igjen, og ser spesielt frem til å inspirere deg med vårens nyheter.

Vår = fornyelse!

Hva er vel bedre enn å kunne trekke ut i hagen eller på balkongen etter en ekstra lang vinter. Våren er fullt i gang, og nå er tiden for å friske opp omgivelsene med alt som skal til. La deg inspirere av det mangfoldige utvalget hos Jernia.

Her tipser vi deg om alt du trenger til uteplassen fra vårrengjøring av områdene, sommerens grillutstyr og lekkert dekor som ønsker sommermånedene velkommen.

Vi ønsker også å trekke frem våre stilsikre motebutikker her på Fornebu S. Høyer Fornebu, Holzweiler Multi, Trent og Trent, Sommer og Vinter og Me and my Cousin er bare noen av våre mange spennende butikker som byr på vårens lyse pastelltoner, blomstrede mønster og lette materialer. Nå inviterer de deg inn på vårt senter igjen for å se, prøve og finne dine nye favorittplagg. Her finner du også garantert det perfekte 17. mai-antrekket!

Varmegradene stiger og nå trekker mange av oss ut på tur eller utetrening i naturen. Her finner du alt fra inspirerende trenings- og fritidsklær til behagelige sneakers og sportssko. Hos treningsekspertene på Anton Sport finner du alt til turen, og med godt skotøy fra Grændsens Skotøimagazin og Skoringen blir veien til dørstokken kortere enn noensinne.

Med en ny vår og lysere tider er dette en perfekt tid for å friske opp i hjemmet. Våre unike interiørbutikker inspirerer oss daglig med nye fargerike puter til sofakroken, herlige coffee table books med fantastiske fotografier og nydelige glass og servicer. Det blir lett å fornye boligen igjen deres vakre og innbydende lokaler.

Etter timer med inspirasjon er det lett å la seg friste av våre serveringssteder! Nå holder restaurantene våre åpent for både servering og take-away. Maya’s restaurant tilbyr noe for alle, og her finner du mat fra det italienske kjøkken med innslag av både hamburgere og vegan-retter. Hos Sabi Sushi står gourmetkokkene ved sushibenken og tilbereder et godt utvalg av originale asiatiske matretter som blir delikat pakket til henting.

Ta med deg bakst og nytrukket kaffe ut i de vakre landskapene her på Fornebu eller nyt her på senteret hos Godt Brød og Kaffebrenneriet. Du kan også ta med kaffeopplevelsen hjem med et rikt utvalg kaffeposer. Baristaene kverner kaffebønner tilpasset dine behov og ønsker.

Vi gleder oss til å inspirere dere igjen, og ønsker dere hjertelig velkommen hit til Fornebu S i tiden fremover.

Senterets åpningstider:

10 – 20 (09 – 18)

Vinmonopolet 10 – 18 (10 – 16)
Apotek 10 – 20 (09 – 18)
Meny 08 – 21 (08 – 19)

Våre restauranter har åpent for servering og take-away. 

Du finner en komplett liste over våre butikker her

  • Stikkord: åpent, fornebu, fornebu s, interiør, nye tiltak, take-away, trend, vårmote

Logg inn